Site icon Lykten

DAGENS BILDE: Europa anno 2060 – en VIRKELIGHET

I flere tiår har politikere, lærere, institusjoner, media og sosialister hevdet at urbefolkningen i de ulike vestlige landene aldri vil komme i minoritet som følge av innvandringen. De løy selvfølgelig, som de gjør på mange andre områder – miljø – økonomi – sosiale strukturer – krig – medisin – evolusjon – alt tilpasses deres verdenssyn og ikke motsatt. Her skal landskapet bankes til det passer med deres kart.

Les også: Ny myte avslørt: Innvandringen bygde ikke Norge – faktisk rasererer den velferdsstaten

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Men få av løgnene har fått så katastrofale følger som den om innvandringen.

I England har både hovedstaden og den nest største byen, Birmingham allerede nådd det kritiske punktet der briter nå er i minoritet, sammen med Leicester, Luton og Slough.

Det samme har skjedd Amsterdam, Rotterdam. Frankfurt, Antwerpen, Malmø , Brussel, Geneve og Wien. Dusinvis av storbyer vil slutte seg til listen i det neste tiåret. Så dusinvis til i det neste etter det. Og etter det. Til slutt vil alle de store byene i Vest-Europa oppleve at urbefolkningen er i minoritet.

Oslo vil nå minoritetstatus for etniske nordmenn innen 2040. Vårt land som helhet innen dette århundret er over. Da er det en stor sannsynlighet for at store deler av Norge er under islamsk styre, hvis dagens utvikling fortsetter.

Les også: Under Erna Solberg har det blitt nesten 100.000 flere muslimer med opphold i Norge

Les også: Afrikas befolkningseksplosjon – en trussel mot Europa 

EN TREDJEDEL: Allerede i dag utgjør innvandrere 33 prosent av innbyggerne i Oslo. Utviklingen har kommet så langt at den ikke kan reverseres. De ikke-vestlige innvandrerne koster norske skattebetalere mellom 4.1 til 9 millioner avhengig av hvilket land i den tredje verden de kommer fra. (Foto: Illustrasjonsbilde).

I Frankrike er nå 40 prosent av befolkingen etterkommere at innvandrere som kom i det siste århundret.

Det eneste som vil stoppe dette er en borgerkrig, verdenskrig, global katastrofe eller at den politiske situasjonen på en eller annen måte gjør at de ulike etnisitetene og religionene går hver til sitt. Det finnes selvfølgelig også scenarioer hvor vitenskapen og teknologien har kommet så langt at den på en eller annen måte endrer hele samfunnet og dermed den demografiske betydningen.

Les også: Har Norge nådd det siste mulige vendepunkt?

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

Exit mobile version