Site icon Lykten

Dagens bilde: Påskeeggene i Sverige ble til «Bildeegg»

Alskens forklaringer og politisk begrunnede faktasjekker kan ikke stoppe snøskredet som er avkulturaliseringen av våre nasjoner for å tekkes en stadig skiftende demografisk hverdag.

Kirkekors som forsvinner fra pyntekirker, Luciafeiring som ble lysfest, julemarked som blir vintermarked, juletrær som selges som «vinterfest», julepynt som ble «høytidspynt«, forbud for skolebarn å bruke ordet jul, forbud mot pepperkaker fordi de oppfattes som rasistiske, fjerning av julekonserter både på skoler og på stats-TV – eksemplene er like mange som de er dumme.

Og ingen religiøs høytid uten idiotiske og politisk korrekte tiltak fra våre store handlekjeder, denne gangen representert av ICA, som nå kaller påskeegg for «bildeegg», for å ikke fornærme den etter hvert ikke ubetydelige andelen fremmedkulturelle i landet. Men for å være ærlig, så tror vi ikke det er de fremmedkulturelle som står bak denne utviklingen, eller bryr seg i det hele tatt. Det er heller kulturmarxister og venstreekstremister som deler vår kultur, historie og etnisitet som står bak denne utviklingen. Så la oss heller sette søkelyset på disse når vi viser vår frustrasjon.

Du kan også få kjøpt «Helgeskinke» på ICA i påsken. Vanligvis har jo matbutikker klart å klistre «påske» foran det meste som selges i høytiden, men har i år heller latt være å gjøre det, så kos deg med helgeskinken din… i påsken. 

Exit mobile version