Site icon Lykten

Dagens mem – venstresidens sprint til ytterkanten

Har du lagt merke til at et ikke ubetydelig segment i befolkningen har flyttet seg betydelig ut på ytre kant i sin personlige mening og politikk? Der man før kunne møtes i midten og ha en normal og fornuftig debatt, må man i dag forholde seg til mennesker som ikke en gang kan komme i nærheten av debattbordet. Faktisk står de utenfor bygget, banker på vinduene og skriker slagord. Folk som er i sentrum eller er klassisk borgerlige, er plutselig ansett som «ytre høyre» av disse nyfrelste ideologene. Der man før alltid hadde en liten «ekstrem» fløy som alle, inkludert venstresiden, ikke tok på alvor eller slapp inn i varmen, virker det som om denne nå har kannibalisert venstresiden fra innsiden.

De ønsker fri innvandring, massivt skattetrykk, radikal «miljøpolitikk», som ødelegger eksisterende infrastruktur og raserer naturen. De vil stoppe hovedinntektene til vår velferdsnasjon, som er gass og olje, og erstatte det med naturskjemmende vindmøller og batterier. De påstår at det finnes hundrevis av kjønn. At menn kan føde barn. At man skal kunne ha abort av levende fostre utenfor mors mage. At transpersoner skal kunne danse seksuelt foran skolebarn. At barn kan gå på livsødeleggende hormonbehandling for å skifte kjønn. Et irreversibelt inngrep som fører til høye selvmordstall. De ønsker å fjerne kjøtt fra butikkene og erstatte det med insekter og laboratorielaget syntetisk stoff. De ønsker fire dagers arbeidsuker, kjønn- og hudfargebasert arbeidsliv og milliarder av skattekroner til politisk ideologiske prosjekter over hele verden. Listen er like lang som den er absurd.

Hele verdensbildet deres er snudd på hodet fra bare tiår tilbake. Alt er skrudd opp til ytterste nivå og selv det er ikke nok. Enhver nasjon som har implementert en slik type ideologisk forankret politikk har gått til grunne på kort tid. Hvordan skal man forholde seg til slike mennesker? Fanatikere. Kult-medlemmer. Det mest skremmende er at de har fått beholde sine opprinnelige maktposisjoner, basert på deres tidligere politikk, som gjør at de kan implementere nærmest uforståelige politiske avgjørelser med alvorlige og langsiktige negative konsekvenser for samfunnet. I verste fall irreversible konsekvenser.

Hva skjedde med venstresiden, egentlig?

Exit mobile version