Site icon Lykten

Antifa avsløres på video – «Spark dem i nyrene, gjør dem blinde»

Under de politiske raseopptøyene i USA den siste uken har en tidligere ikke altfor kjent gruppe, Antifa, kommet oftere og oftere i søkelyset. Organisasjonen ble filmet mens de aktivt deltok i vandalismen og fanget på film i det de betalte afroamerikanere for å begå hærverk og angripe politiet. Flere av dem ble filmet med dyrt kommunikasjonsutstyr, kameraer, gassmasker, spesialtilpasset klesdrakt for opptøyer og ryggsekker fulle av utstyr. De ble også filmet i det de brutalt overfalt uskyldige mennesker på gaten, i flere tilfeller dreide det seg om drapsforsøk.

Antifascistisk aksjon har like lite med «antifascisme» å gjøre som Deutsche Demokratische Republik (DDR) har noe med demokratiet å gjøre. Det er en terrorgruppe som står bak drap, drapsforsøk, grov mishandling, overfall, terrorisme, bilbranner, vandalismen, raseopptøyer og ønske om å skape anarki og lovløshet. De angriper barn, kvinner og innvandrere like enkelt som en aktiv politisk motstander. Og ingen virkemidler er forbudt. Her brukes kjettinger, batonger, kniver, jernknokler og skytevåpen. Her er det hjemmebesøk med brannbomber, bilbomber, ruteknusing og drapstrusler. 

Og selv med alt denne informasjonen tilgjengelig bare noen tastetrykk unna for de som ønsker det, så slår mange kjendiser, politikere, lærere, journalister og bedriftseiere ring rundt terrorgruppen.

Her tenner Antifa på en politimann under voldelige demonstrasjoner i Mexico. De har tatt med seg brennbar væske/bensin, samt lighter. De ønsket å gjøre dette. De planla å gjøre dette. Det er drapsforsøk. Og for å gjøre det helt klart. Her er en liste over norske bedriftseiere, journalister og psykologer som offentlig har gått ut og støttet denne volden på sine offisielle Twitter-profiler:

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Exit mobile version