Site icon Lykten

Bildene som kan gi Trump valgseieren

De venstreekstreme opptøyene sanksjonert og finansiert av Joe Biden, det demokratiske partiet og deres støttespillere er godt på vei i sin tredje måned. Titalls mennesker er drept. Bygninger og næringseiendommer for milliarder av dollar er ødelagt. Lovløsheten ligger som en klam hånd over hele byen og nærliggende områder.

Les også: Hva er Black Lives Matter?

Hvis demokratene ønsker å vinne folkets hjerter så har de spilt et komplett håpløst spill. Og de siste dagenes bilder der gatemobben angriper to eldre kvinner, en med gåstol, er i så måte kanskje den siste spikeren i kista for Joe Bidens sjanser i Det hvite hus. For hvem vil stemme på en kandidat og et parti som angriper uskyldige, eldre mennesker på gaten?

Bildet av den eldre kvinnen med grått hår, overøst med maling, konfrontert av en stor sort mann med hjelm er et PR-mareritt for venstresiden. Og enhver normal, skattebetalende amerikaner fikk mulig bekreftet hvilken side de ønsker å stemme på. For selv om Trump kanskje ikke er den beste kandidaten de kunne tenke seg, så er han milelangt foran Biden og venstresidens anarki og lovløshet.

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Les også: FN forsvarer terrorgruppen Antifa (Inkluderer en rekke videoer)

Exit mobile version