Site icon Lykten

Bilsjåfør spant over pride-flagg – ble arrestert (video)

Det ble stor ståhei i lokale medier da en pickup-truck lagde bremsespor over et enormt prideflagg malt i et lyskryss i Delray Beach i Florida. Lokale medier og nasjonale medier stilte med reportere og en rekke innslag, samt nyhetsartikler for å dekke hendelsen. Mannen som kjørte pickupen ble arrestert og siktet for vandalisering. Han må også sitte i fengsel inntil hans sak kommer opp for retten, med mindre han betaler kausjon. Man vil også benytte seg av hatparagrafer mot bilsjåføren som hever det hele til grov forbrytelse, som kan medføre fengselsstraff.

Flagget var malt i de tradisjonelle regnbuefargene for homofile, lesbiske og biseksuell stolthet, pluss rosa, hvit og blå farger for transpersoner, og sort og brun for fargede mennesker i byen. Malingen ble avduket og kostet de lokale innbyggerne over 16.000 dollar i skattemidler.

Mange på sosiale medier er forundret over dekningen og oppstandelsen, da grupper som Antifa og BLM i flere år har blokkert lyskryss, gater og hele boligområder, ikke sjelden bevæpnet med slag- og automatvåpen. Flere ganger har man også fysisk angrepet sjåfører og passasjerer som ønsker å kjøre forbi. Få eller ingen av disse har blitt pågrepet eller arrestert. Og uten at media har vært tilstede med verken reportere eller nasjonal dekning av hendelsene. (Trykk på selve Twitter-feeden og Youtube videoene og se kommentarene for å lese at det er en stor overvekt av kommentarer som er oppgitt over dekningen og hvordan myndighetene behandler de som faktisk står bak opptøyer og uro i landet, samt presser LGBTQ på innbyggerne i landet).

Exit mobile version