Site icon Lykten

Brannen i Amazonasjungelen er FALSKE NYHETER – det er NORMALT og foregår hvert år

Den uavhgengige journalisten Tim Poohl har nylig laget en video hvor han tar for seg media og venstresidens hysteri rundt brannene i Amazonasjungelen. På sosiale medier får innlegg om brannene hundre tusenvis av reaksjoner hvor folk er forferdet over utviklingen.

Det viser seg at brannene er innenfor det som foregår i området årlig og det hele kun er klikk-horeri fra den politiske venstresiden for å skåre billige politiske poeng. Det har vært større branner i regnskogen flere ganger de siste tiårene uten at det har oppnådd en lignende nyhetsdekning som vi ser i dag. Noen spekulerer i om venstresiden har laget en sak ut av det fordi man ønsker å skade den relativt nyinnsatte presidenten Jair Bolsonaro. Bolsonaro er Brasils svar på Donald J. Trump og har pådratt seg venstresidens og medias vrede både i Sør-Amerika, USA og Europa.

Les også: Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

Les også: 90% av havets forurensing forårsaket av land i den tredje verden

Brannene er en del av del jordbruksprosessen hvor bønder hvert år setter området i brann for å forberede neste års innhøsting og ta unna døde trær, kvister og busker.

I USA har man blant annet opplevd enorme skogbranner fordi miljøverngrupper og venstreaktivister har nektet myndighetene å brenne bråtebrann, og kontrollere tørrvekst og stoppe brannfaren. Det har ført til tap av menneske- og dyreliv og enorme tap av verdier.

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med klimaskeptikerens øyne

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Miljøpartipolitikere tok fly – for å motta miljøpris

Istedenfor miljøaktivistenes løgner og hysteri for å tjene seg rike så la oss heller se på hva som faktisk skjer og hvorfor det er nødvendig.

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Finsk studie: Ingen bevis for menneskeskapt klimaendring

 

Exit mobile version