Site icon Lykten

CNN avslørt på skjult video – «Riksrett er historien vår, ignorer alt annet»

CNN har blitt tatt på fersken i presse riksrett på president Donald Trump. Criminal News Network, som kanalen nå blir omtalt som, har på nytt blitt avslørt på skjult kamera og mikrofon.

Avsløringene går helt opp til sjefen, Jeff Zucker, som på telefon til sine ansatte dikterer hva nyhetene skal være. I særdeleshet gjelder dette hvordan man skal angripe Donald Trump.

Les også: SJOKKAVSLØRING: Twitter-ansatte innrømmer sensur mot konservative og utestenger dem på politisk grunnlag

Organisasjonen Project Veritas og James O’Keefe har hatt en person dypt inne i CNN, som daglig hadde kontakt med en rekke høyerestående personer i hele organisasjonsstrukturen. Personen har tatt opp samtaler og videoer av ledere i organisasjonen, helt opp til toppsjefen, der de avslører hvordan man lyver og presser et spesielt narrativ på sine seere.

«Å jobbe for CNN var en drømmejobb, men det ble raskt et mareritt», forteller den tidligere ansatte som følte han måtte avsløre hva som skjedde på arbeidsplassen hans.

Les også: New York Times-redaktør innrømmer hat mot Trump og negative nyheter under presidentkampanjen

De sosiale mediene som Twitter, Youtube og Facebook har beviselig forsøkt å stoppe disse avsløringene og CNNs løgner å komme ut fra Project Veritas. 

CNN tilbys norske lesere og seere via TV-pakker fra Riks-TV.

CNN er «Troverdig» og «ledende» innen nyheter, påstår Riks-TV. Etter de nye avsløringene så er dette umulig å forsvare. (Skjermbilde/Google).

Les også: VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

 

Les også: Lekkasjene fra Google: «Vi skal stoppe Trump» – «Jødiske konservative er nazister»

Exit mobile version