Site icon Lykten

CNN: Ingen grenser, ingen barrierer. Også CNN: Vi bygger gjerde rundt studioet vårt

CNN har de siste årene stått frem som en politisk aktivistkanal for det demokratiske partiet i USA. Man har ansatt venstreekstremister, liberale journalister, Black Lives Matter-aktivister, marxister og kommentatorer med fortid hos det demokratiske partiet.

Man har så fulgt opp med svært politisk vridde reportasjer og debatter som konstant har angrepet konsverative og patriotiske velgere i USA. Faktisk har man gått så langt i sitt fravær av objektiv og nøytral nyhetsformidling at CNN var en av hovedårsakene til at begrepet «Fake News» ble oppfunnet.

Og stadig møter CNN seg selv i døren. Man har som en av hovedplattformene kjempet for venstresidens politiske standpunkter som åpne grenser og fri innvandring. Da Trump ble valgt inn som president på valgløftet om at han skulle begynne å bygge et gjerde mot Mexico for å stoppe den ulovlige innvandringen, narkotika-, menneske- og våpensmuglingen, samt generelle lovløsheten som eksisterte på grensen, gikk CNN hardt imot dette.

Aktivister fra venstresiden hadde slagord som «No border, no wall, no USA at all». Det har blitt påstått at det er rasistisk og fremmedfiendtlig å beskytte sine grenser og lover, som brytes daglig med tusenvis av ulovlige passeringer.

Men nå har altså en av hovedmotstanderne mot gjerdet mot Mexico.. satt opp sitt eget.

Årsaken til at CNN satte opp gjerdet utenfor hovedinngangen sin i byen Atlanta i delstaten Georgia? De opplevde å bli okkupert og angrepet av Black Lives Matter og Antifa aktivister. De samme lovløse aktivistene og demonstrantene de har forsvart i ukesvis etter George Floyds død. og nei, dette er ikke en satireartikkel. Dette er venstresiden i et nøtteskall.

Så, hva blir det til venstresiden og CNN? Er det lov å sette opp et gjerde for å beskytte seg selv, sine ansatte/innbyggere og sine verdier? Eller er det ikke? Er det normalt å forsvare seg mot de menneskene man forsvarer og hyller?

Det er kanskje på tide for CNN å ta et lite internt møte om sin videre politiske og ideologiske grunnmur.

Exit mobile version