Site icon Lykten

DAGENS VIDEO: Kommunister protesterte mot kristne – ble truffet av pickup truck

At kommunister og anarkister ikke er kjent for å være de mest opplyste og begavede menneskene på jorden er ikke akkurat en hemmelighet.

Å løpe ut på en trafikkert motorvei må allikevel sies å være ganske høyt på listen over dumskap, selv for den gjengen å være.

VIDEO: Venstreekstremister og antifascister applauderer tale – skrevet av Adolf Hitler!

Det var under et allmøte i en park i Portland, Oregon, at en gruppe kristne hadde samlet seg for taler og sang. Foreldre, barn og eldre koste seg med hyggelig selskap og julens budskap, da to-tre såkalte «antifascister» dukket opp med megafon.

VIDEO: Dokumentar om Antifa – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

«ANTIFA»: To-tre såkalte antifascister møtte opp for å demonstrere mot en gruppe kristne som hadde møte i en park. De ropte slagord og truet med kommunistisk revolusjon. Det hele gikk imidlertid galt for revolusjonen da en av dem ble truffet av bil da han løp over en trafikkert vei. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: Skribent hos Antirasistisk Senter ønsket å bruke smørsyre mot politiske motstandere

De vanlige slagordene som «rasist» ble utbasunert fra venstreekstremistene, samt slagord om utopiske kommunistiske samfunn. De mener blant annet at korset er et symbol på «hvitt herredømme». At en stor del av de kristne var ikke-hvite, gjorde antifascistenes påstander heller uforståelige.

Videoen viser plutselig at antifascistene forsøker å krysse en svært trafikkert vei til fots. En av de mest vokale kommunistene blir så truffet av en pickup truck. Han overlever, men må ha behandling av vitner og medisinsk personell på plassen.

Les også: Antirasist arrestert etter at politihest døde under demonstrasjon

LUFTETUR: Den antifascistiske aksjonisten endte opp i støtfangeren til en pickup truck på hovedveien. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: Studie – svake menn liker sosialisme

Relatert:

Exit mobile version