Site icon Lykten

DAGENS VIDEO: Se den utrolig morsomme (og fengende) Clinton og Comey-sangen!

Bakgrunnen for videoen er den skandaliserte måten FBI og direktør James Comey begravde den svært alvorlige informasjonen om at Hillary Clinton hadde brukt sine private telefoner og servere for å håndtere hemmelig og svært hemmelig klassifisert materiale.

Clintons egne folk i FBI, inkludert James Comey, og andre departementer klarte å nedgradere alvorlighetsgraden av lekkasjen og misbruket som den tidligere utenriksministeren var blitt anklaget for.

Som takk for å hjelpe Bill og Hillary ut av vanskelige og kriminelle forhold, fikk Comey mange høye og økonomisk berikende posisjoner innen både FBI, Lockheed Martin, hvor lønningene var i milliondollarklassen årlig.

Brudd på slike bestemmelser er ensbetydende med fengsel i mange år i USA. Informasjonen ble holdt hemmelig helt til det var for sent for Clinton å miste nominasjonen som presidentkandidat for Demokratene. I ettertid har amerikanske myndigheter også forhindret at Clinton har måttet stå til rette for sin ansvarsløshet.

Les mer her.

I ettertid har det også kommet ut at nåværende FBI spesialråd og lederen, Robert Mueller, har hatt ansatte som har vært anti-Trump aktivister, spredt anti-Trump meldinger på sine private eposter og tekstmeldinger, samt hatt koblinger til Hillary-kampanjen. Flere av dem har måttet trekke seg fra etterforskningen av Trump som følge av avsløringene.

Selv om Hillary ikke vant presidentvalget, har hun gjennom sin tid i Obama-administrasjonen og fra ektemannen Bill Clintons tid som president innsatt og innført en svært omfattende og korrupt «sump» av mennesker som jobber for hennes interesser.

Exit mobile version