Site icon Lykten

Demokrat trakk kniv – mot kvinnelige republikanerne

Sjikane, grov vold og drap er noe av det Trumps velgere og tilhengere har opplevd fra Joe Biden og Demokratenes gatetropper under navn som Antifa og Black Lives Matter. Men noen ganger er det folk høyere i Demokratenes partisystem som går til aksjon.

Her blir en påstått kommunikasjonsdirektør for Demokratene i delstaten Oregon fanget på kamera med en stor kniv. John Callahan så en en gruppe kvinner fra «Women For Trump» holde et valgkamp-arrangement ute på gaten og stoppet sin bil for å konfrontere dem. Kvinnen som ble stoppet av mannen var en latinsk kvinne, mens den Demokratiske aktivisten er hvit. En mann som gikk langs gaten med sine barn gikk over for å hjelpe kvinnene, men ble da aggressivt møtt av den kniv-viftende demokraten. (Se video).

John Callahan er også ansatt som fengselsvakt på et kvinnefengsel i delstaten. De har uttalt at han er midlertidig satt ut av tjeneste.

En av kvinnene som ble truet av Callahan skal ha vært gravid i 5. måned da han kom ut med kniven mot dem.

Callahan ble pågrepet av politiet og siktet for ulovlig bruk av våpen. Han skal imidlertid ha betalt kausjon og blitt sluppet løs på gaten igjen.

Les også: SJOKKVIDEO: Antifa og BLM angriper sort Trump-velger

Les også: VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

Da saken ble delt på Facebook-siden til en av kvinnene som ble truet av Callahan med kniven, svarte en kvinne fra Demokratenes offisielle gruppe «Washington County Democrats» ikke støttende og forstående, men gikk istedenfor til grovt personlig angrep på sin kvinnelige politiske motpart.

Ingen norske massemedier har dekket saken så langt. De har derimot skrevet en rekke negative saker om Trump det siste døgnet alene. Hvis en Trump-tilhenger hadde stoppet utenfor en kvinnelig Demokratisk valgkampanje, hvor en av dem var gravid, og truet dem med en stor kniv, så ville nok både navn, bilde og video vært på forsiden av alle de norske nettavisene. 

Exit mobile version