Site icon Lykten

Det er greit når vi gjør det – Bill Gates

Bill Gates. Hvor skal man starte. Som sin gode venner Al Gore og John Kerry, handler det om å ikke leve som de gjør, men som de sier. I sine villaer i mangemillionklassen, feriehus i øyparadis, privatfly, yachter, dyre sportsbiler og enorme rikdom. Bill Gates er i dag den største landeieren (jordbruksland) i USA. Han investerer i fossilindustri.

Han får liten eller ingen kritikk av massemedia, statsministre, presidenter eller globale organisasjoner. Han får derimot den røde løperen hvorhen hans privatfly lander. Han blir løftet opp og hyllet som messias.

Men når han står på scenen eller blir intervjuet i rene Nord-Koreansk stats-TV stil av globalistenes nikkedukker, så forteller han om at vi alle må stramme inn livreima. Vi må alle kutte i vårt forbruk. Forberede oss på en trangere fremtid. Vi må alle ta i et tak for å redde jorda vår. Det betyr å spise syntetisk kjøtt, slutte å kjøre rundt i fossildrevne biler og ta færre ferier. Det betyr å flytte i mindre boliger og spare på strømmen. Og selvfølgelig ta alle vaksinene han promoterer. The Great Reset er godt på vei. For oss allmenne hop, vel og merke.

Før Bill jetsetter videre jorda rundt i sitt privatfly til noen av sine millioneiendommer ved strandkanten, der garasjen er full av Porscher og andre bensinslukende luksusbiler. Hans navn er Gates. Bill Gates.

Exit mobile version