Site icon Lykten

«Du er vår president og vi elsker deg så så mye»

President Trump får nå stor støtte av sine velgere og den delen av det amerikanske folket som ennå tror på nasjonen og dets grunnleggende verdier. «Han kjemper for det amerikanske folket og den amerikanske levemåten. Jeg er for Amerika og den amerikanske levemåten», sier en afroamerikansk Trump velger som har kjørt i en og en halv time for å være utenfor presidentens sykehus.

Her er en lenger video fra Trumps tilhengere utenfor sykehuset med mange intervjuer. 

Men det er ikke bare i Washington D.C. at Trump-velgere har samlet seg for å vise sin støtte. Også i delstaten New York dukket det opp en større folkemengde for å be og heie på sin president.

Dessverre. Dessverre finnes det mennesker som ikke elsker USA eller den amerikanske levemåten. Sosialister, kommunister, feminister og globalister. Mennesker som ønsker å se dagens USA gå ned i flammer og erstattes av deres ideologiske utopia. Et utopia som aldri har eksistert noe sted der deres politikk har blitt implementert. Men det stopper ikke der. De hater sine meningsmotstandere og medmennesker som ikke deler deres verdenssyn så mye at de ønsker dem døde. Inkludert den sittende presidenten Donald Trump. Da det ble klart at Trump ble innlagt på sykehus valgte de å ønske ham død istedenfor å bli frisk.

Exit mobile version