Site icon Lykten

Hvor er tårene? Togene? Rosene? Demonstrasjonene?

VIDEO I ARTIKKELEN. (Skjermbilde/Twitter)

Det er avslørende hvordan media setter søkelys på enkelte saker og utelater andre. Når man får mange nok av disse sakene på bordet så ser man et mønster. Media og det politisk korrekte samfunnet velger så og si eksklusivt vekk drap og overgrep mot europeere utført av minoriteter, mens man fremhever det motsatte. 

I denne videoen nedenfor har noen laget en samling av drap som har fått liten eller ingen dekning av media. De er fra både Europa og USA. Hvor mange av disse har du lest om eller sett på norske medier? Hvor mye har media fokusert på at ofrene var hvite og overgriperne sorte? Hvor mye har man fokusert på overgriperens religion og etniske bakgrunn? Hvor mye har media fokusert på statistikken bak overgrepene? Hvor mye har media fokusert på overgripernes hat og fordommer mot sine ofre? Hvor mange oppfølgingsartikler har media skrevet i ettertid om dommene, ofrenes familier og sorgen?

Sørgelig få. Noen ganger ingen.

Det har ikke vært noen opptøyer, vandalisme eller massebevegelser – støttet av media, akademia og venstresiden. Media har ikke kjørt sak etter sak i mange uker om disse drapene. Borret og gravd i hvert aspekt av hendelsen. Intervjuet familiemedlemmer eller folk i nabolaget. Tatt det opp på riksnivå med uttalelser fra politikere, statsministere og presidenter, slik man blant annet har sett etter George Floyd saken i USA. Det er lov å spørre seg selv hvorfor.

Teller ikke alle liv?

Exit mobile version