Site icon Lykten

Hvordan skal vi overleve den kommende stormen?

Har venstresidens nærmest hodeløse poitikk i Vesten ført til et politisk gap som aldri kan rettes opp? Det kan virke sånn. Der undertegnede for 10-20 år siden følte at innbyggerne i Norge ennå var forente i de mest elementære grunnverdiene, så er dette i dag en betydelig mer fjern tanke.

Og med masseinnvandringen har man medbrakt en realitet som kan rive i stykker hele samfunnet vårt. Hvite mennesker deles opp i to grupper. De som mener man har skyld for all urett i verden, somskammer seg over sin hudfarge og som vil gi bort våre territorier og rive ned vår sivilisasjon. Og så har vi resten som er imot dette.

I USA begynner det nå å snakkes om segregering. Ikke konkret mellom etnisiteter, men mellom politiske ideologier. Mellom Demokrater og Republikanere. Mellom de som ønsker «big government», masseinnvandring, og massive reguleringer på alle plan i samfunnet, og de som ønsker lite innvandring, selvstendighet og selvstyre, med minst mulig innblanding fra staten.

I Norge ligger dette ennå en stund inn i fremtiden, men med dagens utvikling kan det fort skje at dette kan bli en naturlig løsning også her hjemme.

 

Exit mobile version