Site icon Lykten

Hvorfor aksepter venstresiden vold mot etniske minoriteter i muslimske land?

Slaveri, vold og drap. Rasisme og overgrep. Voldtekter. Overgrepene mot etniske og religiøse minoriteter i muslimske land er et svært mørkt kapittel som i all hovedsak blir oversett av venstresiden i Vesten. (OBS: Sterke scener i videoene nedenfor).

Grufulle historier om tjenestepiker som voldtas, mishandles og i verste fall drepes. Om menn som jobber og bor under umenneskelige forhold og bygger hus og skyskrapere.

Overgriperne er muslimer og ofrene er ofte mørkhudede, kristne, hinduer eller muslimer med lavere sosial status. Hadde en lignende situasjon utspilt seg i Vesten så ville det vært ramaskrik, marsjer og krigsoverskrifter med paroler mot rasisme og fremmedhat. 

Istedenfor er det musestille fra Arbeiderpartiet, Raudt, Miljøpartiet De Grønne, NRK og HEF – som vanligvis (påstår de selv) står på barrikadene for kvinners og minoriteters rettigheter. Er det fordi det er muslimer som står bak overgrepene? Et av landene hvor slaveriet, volden og rasismen mot minoriteter foregår er Jordan. Norge sender gjennom NORAD over en kvart milliard i bistand til landet. Et annet land er Libanon. Der sender NORAD over en halv milliard kroner.

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Les også: Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Les også: Muslimsk sosiolog gir undervisning i hvordan man slår sin kone

Exit mobile version