Site icon Lykten

«Islam har RETT når det gjelder kvinner»- full forvirring blant kvinner i venstrestyrt by

Det ble full forvirring i en liberal og venstrestyrt by i USA etter at noen satte opp et skilt med påskriften «Islam har RETT når det gjelder kvinner».

«Det var bare opprørende. Jeg likte det bare ikke, det var bare ikke nødvendig å ha hengende og ute på gaten», sier Anita Davison, som rev ned skiltet og gikk ut på sosiale medier med saken.

«Det er ikke om kvinner, det er ikke om islam, det er om begge deler. Jeg er ikke sikker på hva poenget med plakaten og budskapet var, uansett, det var forferdelig», sier Davison.

FULL FORVIRRING: Skal man være opprørt over at islam underkuer kvinner eller det faktum at noen påpeker at de underkuer kvinner? Venstreorienterte kvinner har store problemer med å finne ut av det hele. Og hvem er den egentlige forbryteren her? Velkommen til kognitiv dissonans.

Andre kvinner i området var like forbløffet, ifølge lokal-TV, Boston 25 News:

«Jeg antar at det er negativt, det er ikke kult, det er ikke en kul ting å gjøre», sier Dorothy Kruger, en lokalbeboer.

«Jeg tror at noen ønsket at dette skulle skje, for å få en slags reaksjon. Plakaten er forvirrende og åpen for tolkning», sier Stacy Iizarry.

«Jeg vet ikke fordi alle har deres egen mening og jeg respekterer det. Alle har rett til sin mening uansett», sier Syeda Tashina Mahmud, som er muslim.

«Hva som er meningen bak det og hva man ønsker å bevise ved å henge det opp på en offentlig plass er så uklart. Det er ingen klarhet i skiltet. Jeg håper at personen forsøkte å oppfordre mennesker til å etterforske innholdet selv», sier Shakeelur Raham, som er imam på det Islamic Center of Burlington.

Dette er ganske oppsiktsvekkende.

De som blir intervjuet ser ut til å ønske å bli opprørt fordi islam underkuer kvinner, men de ønsker heller ikke å bli sett på som «rasistisk», «fremmedfiendtlig» og «intolerant».

En konservativ debattside påpekte følgende etter at nyheten kom ut:

Hvis du sier: «Islam har RETT når det gjelder kvinner» – så er du skyldig i hatprat. På den andre siden, hvis du sier: «Islam har FEIL når det gjelder kvinner» – så er du skyldig i hatprat.

Prøv å finn ut av det.

Kilde: Information Liberation

Exit mobile version