Site icon Lykten

«Media forsøker å skape en rasekrig»

(VIDEO I ARTIKKELEN)

Det ensidige fokuset på rase, etnisitet og hudfarge fra den politiske venstresiden, media og rødgrønne politikere har vært enorm etter opptøyene i USA de siste ukene. Alt handler om hudfarge og rasisme. Om overgrep og skyld. Om reparasjoner og underkastelse. 

Mange hvite mennesker har kastet seg over det hele og ligger nærmest og krabber på bakken i skam over å være hvite. Og mange sorte elsker det. Men mange sorte ser også gjennom det hele som et politisk spill og ikke noe annet enn ønske om makt og sosial uro. David Harris Jr. lagde nylig en video der han med tårer i øynene forteller om utviklngen.

«De fleste av oss ser ikke farge. Vi er majoriteten. Men vi har et massemedia som er fast bestemt på å skape uro mellom ulike folk. Det byr meg imot! De svarte som ber deg om å gå ned på kne og be om unnskyldning er de faktiske rasistene. De som ber deg oppføre deg som de vil på grunn av din hudfarge. Gå din vei. Bare gå din vei».

«USA er landet for alle som vil gjøre noe med livet sitt. Uansett bakgrunn og hudfarge», sier Harris.

Les også: Klar tale fra mørkhudet til Nancy Pelosi og demokratene i USA: «Hold kjeft!»

«På vegne av det svarte samfunnet, så ber jeg om unnskyldning. Tilgi oss, for vi vet ikke hva vi gjør. Jeg ber om unnskyldning på vegne av alle de svarte som oppfører seg om idioter, som føler at alle skylder oss noe. Vi er ikke slik. Tilgi oss. Gå videre med livet, så godt du kan, som vi alle skal. Og sammen skal vi lykkes under den samme paraplyen og sørge for at USA igjen blir det beste landet noensinne.»

Exit mobile version