Site icon Lykten

Ny sortvasking av historisk karakter – Kleopatra har blitt mørkhudet

De siste årene har svært mange av de mest kjente europeiske og hvite historiske skikkelsene blitt portrettert som afrikanske i TV-serier, filmer og dokumentarer. Selv vikingkonger har byttet kjønn og blitt mørkhudede.

Les også: Norsk konge ble mørkhudet og kvinne i ny viking-film – da raste seerne

Den historieløse forfalskningen er et ledd fra globlistene og venstresiden for å viske ut europeisk kultur, historie og etnisk identitet. Og det stadige fokuset på å nettopp gjøre alt fra Disneyprinsesser til europeiske konger og dronninger til mørkhudede, begynner nå å møte stor motbør. I skrivende stund har over 60.000 personer skrevet under på en protest mot Netflix nye Kleopatra-dokumentarserie.

I Egypt har portretteringen av Kleopatra vakt sterke følelser. En advokat har nå lagt inn en rettslig klage på Netflix sin versjon av den egyptiske dronningen. I kommentarfeltene spør noen om mørkhudede i USA hadde blitt opprørte om man laget en dokumentarfilm om Martin Luther King Jr, med en hvit skuespiller som menneskerettighetsforkjemperen i hovedrollen. Eller om sørafrikanere hadde reagert lignende om en hvit skuespiller hadde spilt Nelson Mandela.

Fra BBC:

Zahi Hawass, en fremtredende egyptolog og tidligere antikvitetsminister, sa til avisen al-Masry al-Youm: «Dette er fullstendig falskt. Cleopatra var gresk, noe som betyr at hun var lys i huden, ikke svart.»

For orden skyld, Kleopatra var datter av greske foreldre.

Les også: BBCs seneste løgn: Den «sorte keiseren» Septimius Severus

Exit mobile version