Site icon Lykten

Patriotisk rap – hvitt privilegium og USAs fremtid

Politikk er nedstrøms for populærkultur sies det. Og da er det greit å få med seg hva som skjer. Millioner av unge hvite amerikanere blir fortalt at de er priviligerte. At alle dører er åpne for dem i samfunnet. At andre raser i samfunnet er undertrykt av slike som dem, kun på grunn av deres hudfarge.

Men sannheten er at dette er en løgn banket inn i allmennheten av venstresiden innen akademia, media og populærkulturen. Alle som kjenner USA vet dette. Alle som har besøkt USA har sett dette. Undertegnede har familie i USA og kan bekrefte at dette er en løgn. En grov og rasistisk løgn mot hvite mennesker. Som også berører sorte, brune og gule mennesker, som deretter baserer sitt liv på å være ofre og og se på seg selv som mindre verdt. Selv om dette ikke er sant.

Dette skjer i Norge og Europa også. De etablerte politiske partiene via media og organisasjoner som Antirasistisk senter fokuserer på mennesker etnisitet, hudfarge og religion, fremfor deres karakter, kunnskap og personlige egenskaper. Mennesker mistenkeliggjøres og stakkarsliggjøres for ting de ikke kan endre. Venstresiden er rasister med dårlig samvittighet. 

Å splitte og sette mennesker fra ulike raser og klasser i mot hverandre er venstresidens politiske grunnmur. Slik får de makt og tjener seg rike. Sannheten og realiteten kastes på søppelhaugen for maktens skyld. Mange unge hvite mennesker får etterhvert opp øynene for disse løgnene som nå gjennomsyrer det amerikanske samfunnet. Og ikke noe sted vil det ha mest effekt enn gjennom populærkulturen.

Exit mobile version