Site icon Lykten

Se videoene etter frikjennelsen av Kyle Rittenhouse – selv CNN måtte innrømme sannheten

Den politiske venstresiden og massemedia har vært på feil side av rettferdigheten og sannheten i mange år nå. Ikke mer har det blitt avslørt som i Kyle Rittenhouse-saken fra den lille byen Kenosha i delstaten Wisconsin fra sommeren 2020. Etter at massemedia med vilje hisset opp befolkningen i USA med å lyve om at den sorte kriminelle voldtektsmannen og kidnapperen, Jacob Blake. Blake var i ferd med å bli arrestert for voldtekt og kidnapping av barn hos sin eks-kjæreste, da han trakk en kniv mot politiet og de skjøt ham. Han skal også ha blitt skutt med elektropistol uten at dette fungerte og puttet en av politimennenes hode i armlås, før de trakk våpnene sine. Han ble ikke drept, slik Aftenposten og massemedia, har påstått. Det hadde ingenting med hudfargen hans å gjøre. Han var en simpel ettersøkt kriminell, som var en fare for samfunnet.

Les også: Faktasjekk: NRK, Aftenposten og NTB med uriktige påstander

Men skaden var allerede skjedd og opptøyene ble startet, planlagt og ønsket av den politiske venstresiden, spesielt siden de kunne kaste mer bensin på bålet etter George Floyd-saken, der en grov multikriminell afroamerikaner døde etter å ha blitt pågrepet under en forbrytelse. Floyd hadde en overdose av fentanyl, hjerteproblemer og høyt blodtrykk, som sammen med politiets varetekt førte til at han døde. Men massemedia vinklet det hele til systemisk rasisme mot mørkhudede, en ofte repetert og ubegrunnet historie uten bevis eller nok innsamlet data.

Den da 17-årige Kyle Rittenhouse var tilstede i byen Kenosha, der han jobber og hans far bor, for å rydde opp i vandalismen, ved å vaske vekk graffiti, stoppe nedbrenning av biler og eiendom, og gi førstehjelp til skadde under Antifa- og BLM-opptøyene. Da kom han i søkelyset til mobbene og vandalene.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

Fire dømte kriminelle, voksne menn. En pedofil med 15 år i fengsel for fem grove voldtekter av gutter i alderen 9 til 11 år. En kvinnemishandler, kidnapper og voldsmann. En med dom for å bære ulovlige våpen. En for innbrudd og to tilfeller av fyllekjøring, for å nevne noen av punktene på rullebladene deres. De sparket 17-årige Kyle i hodet med fart. De slo ham i hodet med et skateboard. De drapstruet ham. De pekte en ladet pistol mot hodet hans. Mens han forsøkte å løpe vekk fra dem og i sikkerhet. De har blitt hyllet som helter og gode mennesker av venstresiden og massemedia, også av norske medier.

Nå forventes det enorme søksmål mot massemedia, politikere og politiske kommentatorer som har løyet om Kyle Rittenhouse, hans karakter og hans omdømme. Og det er snakk om milliarder. I dollar.

Les også: Venstreekstremister angriper minoriteter, homofile og uavhengige journalister

 

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Les også: «USA SKAL BRENNE»: Antifa ødelegger USA og massemedia er med på laget – se videoene

Les også: Avslørt: 20 personer fra Antifa og Black Lives Matter mistenkt for stormingen av kongressen den 6. januar

Har du lest så langt ned som hit så kan du se denne videoen også. 

Exit mobile version