Site icon Lykten

Servitør skutt og drept da smørbrødet tok for lang tid å servere

En servitør i den franske ikke-gå sonen Seine-Denis ble drept av en kunde som ifølge vitner ikke var fornøyd med hvor lang tid det tok å få sitt smørbrød servert. Den dødelige skyteepisoden inntraff ved 21-tiden sist fredag på restauranten Mistral i Paris.

Drapsmannen skal ha dratt fram sin pistol og skutt den 28-årige servitøren i skulderen, som døde kort tid etterpå til tross for at ambulansen ankom plassen raskt, skriver Breitbart.

Ifølge avisen Le Parisien er drapet bare en i lang rekke voldshandlinger i det notoriske Seine-Saint-Denis-området, hvor hele 20 prosent av innbyggerne er ulovlige innvandrere.

En historie forteller at en mann skal ha fått sine gulltenner dratt ut under et personran og en annen mann ble funnet drept i en bil full av kulehull.

Borgermester i området, Brigitte Marsigny, har gått ut i media og uttalt sympati med offerets familie, men var raskt frempå med å påpek at man «ikke skal stigmatisere området» der drapet fant sted.

Politiet i områdene er underbemannede og mangler ressurser til å stoppe den eskalerende og brutale volden og drapene som finnes i disse ikke-gå sonene.

 

 

Exit mobile version