Site icon Lykten

SIAN på Mortensrud – «Du skal dø, Allah skal brenne deg!»

SIAN har i flere år reist rundt og holdt torgmøter, taler og brent en religiøs bok på ulike plasser og i byer. Ikke sjelden har det utartet seg til vold og uro fra muslimske innbyggere og venstreekstremister, som ønsker å stoppe dem fra i å utøve sin grunnlovsfestede rett.

I går var SIAN på plass i det svært innvandrertette boligområdet Mortensrud. Mortensrud har fått et rykte på seg som et farlig sted, der mennesker blir skutt og drept i gjengoppgjør, der det skytes, knivstikkes og ranes barn og unge. Man har også opplevd bilbranner og angrep på politiet. Det var herfra at to innvandrerkvinner fulgte etter SIAN ut på E6 og forsøkte å drepe dem. SIANs bil ble kjørt inn og veltet rundt.

Les også: VIDEO: SIANs bil gikk på taket på E6 etter drapsforsøk

Da er det stille fra muslimene på Mortensrud og nærmiljøet rundt. Da sitter de stille hjemme. Det er kun når noen nordmenn dukker opp og vil brenne en religiøs bok at man engasjerer seg i lokalmiljøet. Og får støtte av riksmediene.

Også i går var muslimene svært hissige og ønsket å gå til angrep på SIANs fremmøtte. Det ble skreket det islamske krigsropet «Allahu Akbar» titalls ganger, mens mobben ropte drapstrusler og ukvemsord av rasistisk karakter. Til slutt ble stemningen så amper at politiet valgte å avbryte markeringen. Dette blir hyllet av norske massemedier som noe positivt, der man valgte å omtale den sinte mobben i positive ordelag. 

Les også: SIAN forsvarer norske verdier mot islams mørke

Det ble også kastet gjenstander som mynter og steiner etter SIAN. Hadde en av disse truffet, kunne man risikert å blitt blind eller alvorlig skadet.

«Du skal dø. Allah skal brenne deg!», roper en av de fremmøtte mot SIAN. Dette nevner ikke Aftenposten i sin dekning av saken. De snakker om pizza på den lokale ungdomsklubben, som er nærmest eksklusivt besøkt av innvandrere og muslimske ungdommer.

Brenne en religiøs bok vs skyte og drepe mennesker

Den venstreorienterte lokalavisa Avisa Oslo skrev at barn ikke var trygge på grunn av SIANs tilstedeværelse. Men det er ikke SIAN som har skutt og drept ungdommer, knivstukket eller brutalt ranet unge barn på det samme torget. Eller angrepet politiet med steiner. Det er de samme muslimene man nå hyller i pressen som har gjort. Det blir karakter 10 i mental akrobatikk.

Man hyller en voldelig mobb som kommer med drapstrusler, kaster blant annet mynter og uten politiets tilstedeværelse ville angrepet og brutalt mishandlet en gruppe fredelige demonstranter. Det er ikke journalisme, men politisk aktivisme.

Fra Avisa Oslo: 

«Da Sian kjørte fra stedet ble politiet møtt med store jubelrop og applaus.

– Stor applaus til politiet. Tusen takk. De tok koronaen. Imponerende arbeid, skrek nærmest en samlet folkemasse i det Thorsen og hans meningsfeller forlot Mortensrud.»

At en islamsk mobb kan avbryte og ødelegge for en lovlig og grunnlovsfestet demonstrasjon i Oslo i 2023 er et faretegn for det norske demokratiet. Like farlig er det at en samlet rikspresse omtaler det i positivt ordelag.

«Du skal dø, Allah skal brenne deg», sier en av de hissige muslimske motdemonstrantene på Mortensrud.(Skjermbilde/SIAN)

Les også: VIDEO: SIANs bil gikk på taket på E6 etter drapsforsøk

97 prosent av barna på den lokale grunnskolen har minoritetsspråklig bakgrunn. Barnefattigdommen er høy, utdannelsesnivået er lavt og kriminaliteten tilsvarende høy. Alle tegn på at innvandringen fra islamske land kun peker i en retning. Til en katastrofe for det norske samfunnet.

Den venstreekstreme redaktøren av nettstedet Filter Nyheter, Harald Klungtveit, var også til stede.

FILTER NYHETER: Nettsiden Filter Nyheters redaktør. Harald Klungtveit var også til stede. (Skjermbilde/SIAN).

Les også: Meningsløs fordømmelse av Sian

Les også: EKSKLUSIVE BILDER: Her er islamisten som angrep SIANs taler Fanny Bråten

 

Exit mobile version