Site icon Lykten

Statsminister trikkesniker – musikkvideo går viralt på nett

Artistene Svartepetter og Apatilla, som begge har lang fartstid som artister i Norge, skriver i en pressemelding følgende om låta de har laget sammen:

Nå er det vanlige folk sin tur! Dette slagordet ble utbasunert av Arbeiderpartiet ved konklusjonen av siste valg.
Nesten to år er lagt i bakspeilet siden da. De fleste nordmenn lurer på hva det egentlig var deres tur til? Var det den kritikkverdige håndteringen av pandemien? Kanskje kan det ha vært energipolitikken som omtales som Det store strømranet? Kan det ha vært de astronomiske drivstoffprisene i et land som kan takke oljen for mye av sin velstand? Var det den dramatiske økningen av kostnader på mat vi skulle se frem mot? Eller er det boligmarkedet vi skal få se implodere? Ved siste måling hadde statsministeren vår 14% oppslutning og er under sterk kritikk selv fra sine partifeller. Og med den norske krona i fritt fall er det kanskje ikke rart tilliten vår til institusjonene er så liten at fakler og høygafler står klare bak låven?
Krisene kommer som perler på en snor, og mens bombene faller i Ukraina sier sjefen sjøl at: Slagordet om vanlige folks tur aldri var hans favoritt. Uttalelsen kommer akkompagnert av en atonal symfoni av bortforklaringer og ansvarsfraskrivelser i perfekt disharmoni med resten av befolkningen.

Musikkvideoen har i allefall fenget og har i skrivende stund over 7.000 treff bare på Youtube alene etter bare fire dager. Tallene på Spotify og andre musikkapper er nok betydelig høyere.

Exit mobile version