Site icon Lykten

To videoer NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet og VG bør se før valget i USA

Jimmy Dore er – var – en svoren demokrat og Bernie Sanders-tilhenger. Han var en viktig del av The Young Turks nyhetsprogrammet som har millioner av følgere på Youtube. Dore har også en lang karriere som suksessfull stand-up komiker. 

Men han har et problem. Han klarer ikke å snu det blinde øyet til demokratenes løgner, ondskap og politiske arv. De som viser at demokratene selv står bak alt de angriper Trump for. Og det i betydelig større omfang. Visste du at Obama utviste betydelig flere ulovlige migranter enn Trump har? Visste du at Obama militariserte politiet? Bygde bur som familier og barn ble puttet i på grensen mot Mexico? Visste du at millioner av mennesker ble kastet ut av sine hjem, mens bankene ble ennå rikere under Obama? Visste du at Obama profilerte og spionerte på religiøse og etniske minoriteter, inkludert muslimer? Visste du at Obama fikk fredsprisen og var i krig og bombet minst 7 nasjoner i Midtøsten, inkludert kvinner og barn?

Visste du at… se videoen og hør dem fra Jimmy Dore selv. Og så les overskriftene og hør på hva norske medier og såkalte «USA-eksperter» lirer av seg nå under tiden før valget. De lyver. De bedrar. De er politiske aktivister.

Jimmy Dore:

Jeg avslører ikke alt dette – jeg forteller deg ikke sannheten fordi jeg er smart, eller vet noe andre ikke vet – jeg sier dette fordi jeg ikke er kjøpt. Fordi jeg er fri. Fordi jeg ikke ønsker en kontrakt med de store TV-selskapene som NBC. 

BONUS: Hvorfor har ikke Biden bedt om unnskyldning for sin politikk som har ødelagt livene til millioner av sorte amerikanere? Og Kamala Harris vil ikke gi demokratene flere stemmer – sier tre sorte kvinner.

 

Exit mobile version