Site icon Lykten

Tucker Carlson med sitt første intervju etter Fox

(Videoen begynner ca. 39 minutter ut, så hopp dit på avspilleren).

Tucker Carlson var, og er, kanskje den fremste nyhetsformidleren i USA. Han raget himmelhøyt over alle de andre snakkehodene fra CNBC, CNN og andre venstreorienterte nettverk. På Fox News fikk han snakke relativt fritt om aktuelle temaer og samlet titalls millioner foran skjermen hver kveld på alle plattformer.

Men til slutt ble det for mye for globalistene og de sterke kreftene, som mente han hadde gått litt for langt ut fra reservatet. Tucker snakket åpent om mangelen på grensekontroll, 6. januar, korrupsjon i Det hvite hus, valgjuks, Hunter Bidens laptop, hjemløshet, narkotika, hatforbrytelser mot hvite amerikanere, kjønnsideologi og mye annet.

Til slutt gikk det som det måtte gå. Ordren kom fra øverste hold. Tucker måtte ut. Han hadde blitt for mektig og for mange tittere skrudde på da showet hans begynte i beste prime time på amerikansk TV. Hvor viktig var han? Såpass at seertallene falt med mange millioner og Fox News begynte å svette under kraven.

Men Tucker gikk til Twitter der han har publisert et halvt dusin videoer de siste ukene. Med over 100 millioner seere på flere av videoene(!). Nå er han i studio for første gang med en gammel Hollywood-kjendis-som-også-har-forlatt-reservatet, Russel Brand. Brand på sin side har fått nok av sensuren på Youtube der hans populære show, med over 6 millioner følgere stadig får straff for «regelbrudd på plattformens retningslinjer». Så han gikk like greit over til Rumble. (Som også en annen svært populær konservativ Youtuber nylig gjorde, Steven Crowder).

Begge to har allerede fått over 1 million følgere på Rumble på kort tid. Det kan virke som Fox News og Youtube har gjort seg selv en bjørnetjeneste. Men for dem er den venstreekstreme idelogien viktigere enn seerne og pengene.

 

Exit mobile version