Site icon Lykten

USA har blitt lovløshetens land (video)

Et land er ikke sterkere enn hvor bra de klarer å håndheve lovene sine. Å beskytte grensene sine.

USA er på vei til å rives i stykker av ulovlig innvandring. Hver måned tar grensepolitiet over 170.000 ulovlige innvandrere. Ja, du leste riktig. Ett hundre og sytti tusen. Hver måned. Det nærmer seg 2 millioner ulovlige innvandrere i året. Hvert år. Og det er de som blir tatt.

Les også: Kaos på grensen til USA – tusenvis bor under åpen himmel (video)

Les også: FN hyller Biden som vil bringe fire ganger så mange flyktninger til USA som Trump ønsket

Den store majoriteten av dem får bli i landet. Og de er ikke av europeisk opprinnelse. Det vil radikalt endre den demografiske sammensetningen i landet. Og har enorme konsekvenser for økonomien, politikken og kriminaliteten. USA er i ferd med å bli en 3. verdens nasjon. Det er bare et spørsmål om tid. Ikke om.

Det hele er gjort med vilje fra politikerne i Washington DC. Fra lederne i de store selskapene. Fra pressgruppene som jobber med nasjonale og internasjonale spørsmål. Det hele ble åpnet med brask og bram med den såkalte Immigration Act of 1965, der man endret innvandringslovene til landet. Før dette var det i all hovedsak europeere som innvandret til USA. Nå åpnet man slusene til den 3. verden. Og de kom i en så stor mengde at hvite mennesker i landet i nær fremtid vil være i minoritet. Dette er ikke bare udemokratisk. Det kommer også under FNs statuetter om folkemord. 

Les også: Folkemordet på hvite i USA fortsetter

Les også: CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

Vårt spørsmål er, hvorfor er dette ønsket? Hvem står bak? Og hva er målet med å rive i stykker verdens en gang mektigste nasjon. Og for å få det på det rene, det skjer ikke uten kamp. Vi snakker borgerkrig, intern uro, uavhengighetskamp for delstatene, Det hvite hus’ avvikling slik vi kjenner det. Og bak det hele sitter Russland og Kina og ser på for å ta til seg det som revner av internasjonal militær og økonomisk makt.

Det blir en urolig tid fremover. Også for Europa, hvor den samme utviklingen finner sted. Som i Australia og New Zealand. Og Canada. Og Norge.

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn vekk fra demokratene

Les også: Hyller og feirer at hvite mennesker blir en minoritet

Les også: «The Great Replacement Theory» er ikke en konspirasjonsteori slik massemedia påstår

Exit mobile version