Site icon Lykten

Venstresiden med falskt raseri over parodi-videoer på Youtube – se dem her!

En video som ble laget for over ett år siden og gikk sin seiersgang på sosiale medier har plutselig blitt aktuell for venstresiden i USA. En brukerkonto på Youtube har tatt en rekke populære kinofilmer og klippet inn ansiktene til Trump og hans politiske motstandere, samt media. Filmene inkluderer The Kingsman, The Punisher, Captain America og The Avengers. Dette er filmer med lange og relativt blodige scener.

Men i mangel på både innhold og politikk, så lager man falske nyheter om at man er krenket og opphisset over ulike mems og Youtube-videoer som gjør narr av demokratene i USA, og partiets presidentkandidater. Samt de falske nyhetene, som etterhvert har blitt svært mange. Det er de samme mediene som knapt leer på øyet når videoer der Trump blir halshugget, skutt, torturert eller drept legges ut. Som da den avdankede komikeren Kathy Griffin holdet et blodig og avkappet hode som lignet på Trump opp foran kamera, eller rap-artisten Snoop Dogg latet som han skjøt en person med Trump-maske i hodet i en video. Da snakker man om kunstnerisk frihet og ytringsfrihet. Dobbeltmoral aktivert.

Vi i redaksjonen la ut videoen det dreier seg om da den kom ut, men det eksisterer ytteligere videoer publisert fra den aktuelle brukerkontoen. Det ville vært synd om våre lesere ville sett dem på nytt og delt dem på sosiale medier. 

 

Exit mobile version