Site icon Lykten

VIDEO: Abid Raja får sterk kritikk av Ex-Muslims of Norway leder Cemal Knudsen Yucel

Riksklovnen fra Venstre, Abid Raja, er en typisk pakistaner. De som har vokst opp i Oslo vet hva det betyr, på godt og vondt.

Man gjennomskuer ganske raskt retorikken, oppførselen og språket til Raja. Vi har sett det hundre ganger før i livet vårt. Forsvar, angrep, løgn, forsvar, angrep, løgn. Offerrolle Forsvar, angrep, løgn. Offerrolle. Det blir slitsomt i lengden.

Muslimer i Norge er som alkoholfritt øl. Eller sommerdekk på vinteren. Eller langrennsski på stranda. Det er noe som ikke stemmer. Religionen islam fra tungt klansorienterte land i et åpent, kristent og demokratisk Norge går bare ikke sammen. Det er og blir kulturkrasj på høyeste nivå. En er lukket, tvungen og tungrodd. Den andre er åpen, fri og aksepterende. Når mennesker fra den første kategorien skal presse seg inn i den andre kategorien, så blir det bare kaos og rot. Raja, Tajik og hijab-debatten er gode eksempler på dette. Det er påtvunget og unaturlig. Det er to livsstiler som ikke hører naturlig sammen. En av dem MÅ gi etter for at noe i det hele tatt skal fungere.

Les også: Abid Raja: «Innvandringen har vært en berikelse for Norge»

Derfor er det ekstra morsomt å se en ex-muslim med ikke-vestlig bakgrunn gi ham en skudd for baugen. Det trenger han ettersom han er tungt beskyttet av de rødgrønne, akademia og media.

Les også: Venstre og Antirasistisk Senter – «Det er alltid plass til en flyktning til»

Exit mobile version