Site icon Lykten

VIDEO: Advarslene fra Sverige kom allerede for 40 år siden – hvorfor reagerte man ikke

En video viser hvordan man allerede for 40 år siden så konturene av utenforskapet, kriminaliteten og utryggheten i forstedene til Stockholm, da man valgte å bosette de nyankomne, uintegrerbare innvandrere, med de fattige svenskene fra landsbygda på samme områder. Og det tok ikke lang tid før det gikk til hundene. 

 

Spørsmålet man kan stille seg er, hvordan klarte såpass høyt utdannede, kunnskapsrike og intelligente svenske politikere på 1980-tallet å ikke stoppe dette før det fikk utviklet seg. Istedenfor tråkket man på gassen, åpnet grensene på vidt gap og fortsatte å sluse dem inn i stadig større forsteder som vokste som sopp i skogen.

I dag er mange av disse områdene rene ikke-gå soner der politi og andre myndigheter må ha beskyttelse før man går inn. Det er henrettelser på åpen gate. Bombeangrep mot blokker og politistasjoner. Gatene patruljeres av gjenger som selger narkotika og styrer med jernhånd.

Det er «svenske tilstander».

Man skulle hvis man tenkte litt på det tro at det var endel av en større og ønsket plan fra de i det øverste sjiktet av det svenske samfunnet. Spørsmålet er bare, hvem og hvorfor.

Exit mobile version