Site icon Lykten

VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

Hatet mot kristne, homofile og fargede som ikke stemmer demokratisk har økt kraftig de siste månedene i forbindelse med opptøyene og drapene i flere amerikanske storbyer. En av de som nå har blitt utsatt for drapstrusler, vold og terror er den homofile aktivisten Brandon Straka.

Straka har stått bak kampanjen #Walkaway, som organiserer tidligere demokrater og venstrevelgere som har valgt å forlate venstresiden som følge av deres politiske dreining mot den ekstreme venstresiden. Under et møte i Dallas i Texas, ble Straka og hans tilhengere omringet av en større gruppe svært aggressive aktivister fra Black Lives Matter og Antifa som truet, slo og jaget dem over flere kvartaler. Straka sier han fryktet for sitt og sine venners liv.

For norske innbyggere er Brandon Straka en fremmed person. Ingen norske TV-stasjoner eller aviser har omtalt ham eller det han opplever som en homofil mann fra demokratenes hatefulle politiske aktivisme.

Her er Brandon Straka i San Francisco.

I Washington D.C

Her blir Straka angrepet av BLM-tilhengere i Dallas, men reddet av sin sikkerhetsvakt.

Her blir Brandon Straka intervjuet av de konservative sorte kvinnene Diamond and Silk. Diamond and Silk har tidligere blitt sensurert og slettet fra sosiale medier.

Se talene til #Walkaway-aktivistene her for å forstå hva de står for. Her snakker homofile, sorte, latinamerikanere og transpersoner. 

Exit mobile version