Site icon Lykten

VIDEO: Blind mann var på «feil» togvogn – blir brutalt overfalt av feminist

En blind mann som hadde forvillet seg inn i en såkalt «kvinnevogn» på T-banen i Mexico fikk oppleve at toleransen raskt forsvinner ut av vinduet hvis man går mot de svake og utsatte kvinnene. 

Man kan høre i videoen at den blinde mannen blir tilsnakket av kvinnene i vognen. Man kan tydelig se at han har en hvit stokk og står og holder seg fast når han snakker.

«Kom deg av ellers fjerner jeg deg», kan man høre en kvinne i sorte klær si. Mannen svarer da: «Jeg står bra hvor jeg er».

Kort tid etterpå åpner døren seg til stasjonen. Han begynner da sakte å gå mot utgangen og man kan tydelig se blindestokken hans. Plutselig tar en av kvinnene som tilsnakket ham i vognen og dytter ham brutalt bakfra ut av vognen og ned på perronggulvet.

Ingen av de andre kvinnene i vognene ser ut til å bry seg om det brutale overfallet – potensielt drapsforsøket – mot den blinde mannen.

OBS: Det skal legges til i denne saken at ca. 1/3-del av alle som kommenterer på den på ulike sosiale medier mener den falsk, iscenesatt og at mannen kun var på vognen for å ta på kvinners rumper og bryster og spilte blind. Vi tar selvfølgelig forbehold om at «virale» videoer som skaper stort oppstyr på sosiale medier har en mulighet for å være falske.

Exit mobile version