Site icon Lykten

VIDEO: Gi oss landet eller dø – hvordan Mandelas regnbuenasjon har mislyktes

(Pixabay)

Sør-Afrika har knapt noen positive nyheter å formidle lenger. Nå truer man med å ta land og eiendommer fra hvite mennesker med makt og «redistribuere» disse til sorte afrikanere. En oppskrift som med 100 prosent sikkerhet vil kaste landet ut i massiv sult og fattigdom. Se de sjokkerende videoene nederst i artikkelen.

Les også: Arbeidsløshet på 90 prosent – trusler mot hvite mennesker – Sør-Afrika kan gå mot borgerkrig

Den uavhengige og undersøkende journalisten Lauren Southern reiste til Sør-Afrika for å undersøke hva som er i ferd med å skje med det engang så lovende landet, kalt «regnbuenasjonen».

Etter at Nelson Mandela og partiet hans ANC tok over makten i landet, etter Apartheid-styret på 90-tallet,  har landet sakte men sikkert gått fra å være et første verdensland til et tredje verdensland på litt under 30 år.

Les også: Sørafrikansk statsråd. «Brenn de hvite levende»

Ran, overfall og voldtekter er dagligdags i sørafrikanske byer. Ikke sjelden benyttes dødelig vold mot ofrene. Myndighetene er gjennomkorrupte og infrastruktur, sykehus og skoler mangler både elektrisitet og vannforsyning. Heissjakter brukes til å kaste søppel og avfall. Voldtektstatistikken er blant de høyeste i verden og over 50 mennesker blir drept i landet daglig.

Medlemmer av det sittende partiet ANC, samt sterke press-organisasjoner ønsker nå å kaste landet helt ut i mørket. Dette gjøres ved å ta fra hvite landeiere eiendommer og land og gi det til de sorte. Med makt om nødvendig. Sorte som ikke kan drive verken gård eller jordbruk. Det vil bety at landet vil ende opp som Zimbabwe på 1990-tallet, der hundretusenvis av innbyggere døde av sult og man har måttet spise ville dyr for å overleve. Dette er det samme landet som ble kalt «Afrikas brødkurv», da hvite farmere drev matproduksjonen før de ble drept eller jaget fra gårdene sine.

Les også: Sørafrikansk firma beordret til å si opp 3.389 hvite ansatte

Det hele blir ekstra bisart med tanke på at dagens sorte som bor i Sør-Afrika kom landet etter de hvite boerne. Boerne ankom landet helt tilbake på 1600-tallet og på den tiden eksisterte bare et fåtall lokale afrikanske stammer i hele dagens Sør-Afrika. Sammen med de hvite boerne opplever også disse urstammene diskriminering fra de nyinnflyttede afrikanerne. Afrikanere i milliontall kom fra nærliggende nasjoner til Sør-Afrika på 1700, 1800 og 1900-tallet på grunn av jobbene som de hvite boerne skapte. Så mange kom fra nabostatene at de tilsammen nå utgjør en klar majoritet i landet fordelt på et fåtall store etniske grupper. Og nå ønsker de å fjerne de resterende 10 prosentene av de hvite innbyggerne, selv om det betyr at de må drepe dem.

Les også: ANC i Sør-Afrika – terror, tortur og drap

Lauren Southern har i forbindelse med sine intervjuer og reiser i Afrika også snakket med programlederen og filosofen Stefan Molyneux på Freedomain Radio. Se det timeslange intervjuet her:

Se flere rystende og hjerteskjærende historier her.

Jeanines historie:

Sør-Afrika – hvorfor hvite mennesker:

Sannheten om Sør-Afrikas farmerdrap:

Sør-Afrikanere lever i en farlig verden bak gjerder for beskyttelse:

Kvinner og koner lever i konstant frykt i Sør-Afrika:

Exit mobile version