Site icon Lykten

VIDEO: Hundrevis skutt og drept i Chicago i år – ordføreren kjefter på Trump

Den demokrat-styrte byen Chicago har i mange tiår levd med masseskytinger og drap ukentlig. Det dreier seg i all hovedsak om afroamerikanere som skyter på hverandre under gjeng- og narkooppgjør. Ingen norske medier, politikere eller Black Lives Matter bryr seg om disse sorte ofrene. Ingen opptøyer. Ingen demonstrasjoner. Ingen markeringer. 

Det er fordi venstresiden kun bryr seg om å skåre billige politiske poeng og skaffe seg makt gjennom å bruke oppkonstruert «rasisme», de gangene en svart person dør under pågripelse utført av en hvit politimann. Man bryr seg ikke om statistikken som viser at hvite mennesker dør oftere etter maktbruk fra politiet. Eller at hvite mennesker er mange ganger oftere ofre for sort-mot-hvit kriminalitet enn motsatt.

Les også: Ingen marsjer og ingen protester da uskyldige menn, kvinner og ungdommer blir skutt og drept i USA

Les også: Påstår at statistikken IKKE støtter Black Lives Matters protest – se hva som skjer når de får høre det

Ordføreren i byen Lori Lightfoot velger imidlertid å angripe president Trump for å ønske å stoppe volden og drapene i byen. Det er viktig å forstå at mange av ofrene er uskyldige kvinner og barn helt ned i barnehagealder.

Les også: Tucker: Mediabløff at svarte systematisk drepes av politiet

Og for å vise hvor langt propagandaen og venstresidens rasistiske ideologi har kommet så får godkjente kontoer skrive slikt uten at Twitter reagerer:

Les også: NRK rosemaler mann som ble skutt av politiet i Atlanta i natt – se videoen her

Det har så langt ikke vært noen Black Lives Matter demonstrasjoner, taler fra politikere eller fokus fra media på hvordan svarte liv teller i Chicago.

Les også: Antirasister og Black Lives Matter bryr seg ikke om mørkhudede – her er beviset

Exit mobile version