Site icon Lykten

VIDEO: Hva du ikke blir fortalt om Donald Trump

Massemedia og den dype staten har siden 2015 gått i strupen på Donald Trump, republikanerne og den hardt arbeidende middelklassen. Demokratenes politikk med fokus på identitetspolitikk, å sende all industri til lavkostland og fylle opp USA med ikke-vestlige innvandrere, har blitt avbrutt midlertidig av Trumps valgseier. 

Nå ser vi at arbeidsledigheten er historisk lav, arbeidsdeltakelsen er historisk høy, økonomisk vekst er historisk høy og antall arbeidsplasser som skapes også er historisk høy. Samtidig har venstresiden mistet snakkepunktet om at de er de svakes forkjemper, ettersom både kvinner, afroamerikanere, latinamerikanere, handikappede, krigsveteraner og syke nå alle har fått mer penger som følge av lavere skatter, samt et rekordantall av dem er i arbeide. Under Obama og Hillarys tid i Det hvite hus pekte disse pilene rett ned over hele fjøla.

Se en video her som omtaler nettopp virkeligheten av Trumps politikk, og ikke løgnene fra venstresiden og demokratenes propaganda-apparat som er massemedia.

Og bare for å legge mandelen i grøten i disse juletider, så ble Trump nylig stemt inn av amerikanske velgere som årets mann, sammen med Barack Obama… Michelle Obama ble valgt som årets kvinne og dette blir fremhevet i alle vestlige medier. Men man glemmer å få med at kun 10 prosent av de spurte ga Michelle Obama sin stemme. Så 90 prosent av amerikanske velgere mener altså at Michelle Obama ikke er årets kvinne…

Exit mobile version