Site icon Lykten

VIDEO: Kriminell innvandrer fornedrer og kaster drikk på eldre svensk kvinne på restaurant – «Hore, ditt fuckings ludder»

På mandag begynte et videoklipp å sirkulere på sosiale medier. Klippet viser hvordan en yngre mann fornedrer en eldre kvinne (67) med stygge ord og deretter kaster/heller en energidrikk over henne. 

Av uklare årsaker skal det ha oppstått en diskusjon inne på pizza-restauranten i Helsingborg mellom den eldre svenske kvinnen og innvandrermannen. Temaet skal ha vært partiet Sverigedemokraterna og partileder Jimmie Åkesson.

Les også: Flyktningbarn slo og voldtok svensk kvinne – filmet overgrepet og sendte det til offeret

Mannen som går til rasistisk angrep på den svenske kvinnen skal være 26 år gammel, bosatt i byen og med innvandrerbakgrunn. Han skal ha et svært langt rulleblad for blant annet utpressing, ran, grovt tyveri og brudd på våpenloven. Han skal også ha blitt siktet for medhjelp til mord, men ble frikjent på bakgrunn av manglende bevis.

Kvinnen forteller at hun ikke ønsker å anmelde forholdet, ettersom ingen av de ansatte på restauranten ønsket å vitne for henne om hendelsen.

Hun forteller videre at alle i området vet at hun stemmer på Sverigedemokraterna og at gjerningsmannen er nabo til kvinnen. Han skal tidligere ha skreket mot kvinnen, uten at han fikk noen reaksjon. Ifølge 67-åringen ønsket mannen å skremme henne og få en reaksjon, men siden hun sto opp mot ham, så valgte han å angripe henne med drikken.

Situasjonen på pizzarestauranten er ikke uvanlig i dagens mangfoldige og flerkulturelle Sverige.

Kilde: Samnytt

Exit mobile version