Site icon Lykten

VIDEO: Lover å starte «voldsom væpnet borgerkrig» om Sverigedemokraterna vinner

En tilsynelatende radikal islamist tilhørende organisasjonen «Nordiska Avdelningen», Krar Al-hamede, har laget en video der han raljerer mot Sverige og i særdeleshet Sverigedemokraterna og anklager dem for å være rasister. HRS har skrevet ned noe av det Al-hamede uttaler på videoen: (Hele videoen nederst i artikkelen).

– Vi erklærer krig, og vi kommer til å drive en voldsom, voldelig motstand mot den svenske staten. Vi kommer til å sette i gang cyber-angrep, og vi kommer til å ha all utrustning vi trenger for raskt å ta makten i Sverige.

– SD er et udemokratisk parti. De undertrykker minoriteter i Sverige, de undertrykker innvandrere, de sprer hat, de har splittet Sverige. Og vi nekter at trygghet, hatet, og uroen som finnes blant oss innvadrere, nå er det nok.

– Det siste skuddet var her i Skurup som forbød slør (på barn i skolen, red.). Og jeg vil bare si det slik: – Jeg er representant for Nordiska Avdelingen, og vi har medlemmer. Vi har medlemmer som er i hele landet som vi samarbeider med. Og vi ser det slik: Dere skåninger, som er rasister, pass dere veldig nøye, ok. Pass dere politi som er rasister. Pass dere blant myndighetene som er rasister. Pass dere, dere dommere, dere nemdmedlemmer, som er Sverigedemokrater, pass dere jævlig nøye, for vi kommer til å ta makten før eller senere. Og tar vi makten, kommer vi til å stille alle disse for retten: Nemdmedlemmer, dommere, leger, og så videre.

«Den personen måste ju göra sig skyldig till uppvigling eller anstiftan till politisk terror», skriver en svensk person i kommentarfeltet på Youtube.

Det skal i følge Resett ha kommet en oppdatering på nyheten som forteller at Al-hamede skal være gal og psykisk syk og at organisasjonen «Nordiska Avdelningen» på sin hjemmeside skriver at de ønsker asylstopp og er skeptiske til bønnerop i det offentlig rom. Og slik går altså dagene i vårt naboland.

Exit mobile version