Site icon Lykten

Vidar Kleppe: Abid Q. Raja må gå av som kulturminister i Norge

Creative Commons Attribution 2.0 Generic / NorskeVenstre

Muslimske Abid Q. Raja, må gå av som kulturminister i Norge – om han ikke snarest offentlig kan svare på spørsmål fra Resett, om hvorfor den bokstavtro islamistiske ekstreme islamistorganisasjonen: Islam Net, har til nå fått hele 292.500 norske skattekroner i Koronastøtte.

Fra Resett:

Resett kunne tirsdag avsløre at den bokstavtro islamistorganisasjonen Islam Net har fått nesten 300.000 kroner i coronastøtte. Det skjedde etter at nedstengingen av det norske samfunnet tvang organisasjonen til å avlyse den årlige «fredskonferansen» som holdes hver påske i Oslo, som er et av de større arrangementene i Norge for muslimske ungdommer og andre som er nysgjerrige på islam og som årlig samler rundt 1.000-2.000 deltakere.

Jeg vil minne om at Islam Net, sin tidligere leder Fahad Qureshi, holdt et flammende forsvar for dødsstraff for homofile og frafalne fra islam, og at organisasjonen har hatt en rekke utenlandske hatimamer og personer som hater: Norge, ytringsfrihet, demokrati, kristendom, Israel, likeverd, bare for å nevne noen viktige saker – som gjester i Norge.

Jeg sier derfor: Nå vil jeg tilbake på stortinget i 2021, sammen med gode alle krefter som setter Norge først – og rydde opp.

Nok er nok!

Exit mobile version