Site icon Lykten

Aktivister i dansk patriotisk ungdomsbevegelse: «Hva er meningen?»

(Foto: Generasjon Identitet).

Den senere tiden har Morten Østergaard, som er leder av partiet De Radikale i Danmark, kjørt en kampanje hvor han på et stort skilt spør: «Hva er meningen?» Han henviser til påstått rasisme i sport, ghettoplanen, miljø og etter hvert alt som passer inn i hans partis dagsorden.

VIL HA MASSEINNVANDRING TIL DANMARK PÅ BEKOSTNING AV DANSKERS TRYGGHET OG SIKKERHET. Radikale Venstres partileder. Morten Østergaard (Foto: News Øresund – Johan Wessman © News Øresund (CC BY 3.0)).

Aktivister fra Generation Identitær (GI) i Aalborg, Aarhus og København svarer med en motaksjon hvor de på ironisk vis forsøker å hjelpe Østergaard til å finne svar på spørsmålet. De viser plakater med tekster som:

«Ikke-vestlige utgjorde 1 % i 1980, i dag utgjør de 10 %.»

«Danske ungdommer utsettes for fornedringsvold.»

Les også: Palestinere satt i kirkeasyl og ble belønnet med permanent opphold i Danmark – nå er majoriteten av dem blitt dømt for kriminalitet

De stiller seg opp i innvandrertette områder med skilt som:

«Her er dansker i mindretall.»

(Foto: Generasjon Identitet).

Les også: Generasjon Identitet i Danmark kapret Amnesty Internationals markering

Som i Norge og Sverige er innvandrere sterkt overrepresentert i kriminalstatistikkene. Særlig den nye trenden med fornedringsvold skaper bekymring i hele Skandinavia. GI mener dette sprer en utrygghet i samfunnet. Selv skolene oppleves utrygge for elever helt ned i barneskolen.

Samtidig belastes statskassen voldsomt, kriminelle utvises ikke. Løsningen er ifølge GI remigrasjon.

Exit mobile version