Site icon Lykten

Alt er vår feil!

(Pixabay)

Når minoritetsungdommen raner våre ungdommer – er det vår feil. For vi har ikke gitt dem fine nok klær, nye nok mobiler og siste mote i sko.

Når minoritetsungdommen slår oss ned – er det vår feil. For vi har enten «blikket» dem, snakket til dem på en ikke-respektfull måte eller bare vært i veien for dem.

Når minoritetsungdommen voldtar våre kvinner – er det vår feil. De har gått for utfordrende kledd, de har oppført seg som «horer» og fortjener å bli voldtatt. Eller det er myndighetenes feil for ikke å forklare dem godt nok, på et språk de forstår, at slik gjør man faktisk ikke i Norge.

Når minoritetsungdommen angriper vårt politi – er det selvfølgelig politiets feil. De har bedt om legitimasjon, hindret dem fra å gjøre kriminelle handlinger eller fengslet de som har gjort det.

Når minoritetsungdommen bruker narkotika – er det selvfølgelig vår feil. Som har et slikt forferdelig samfunn å tilby dem.

Når minoritetene er arbeidsledige – er det vår feil. Fordi vi ikke ansetter noen som ikke lyder navnene Kari eller Ola. Det har selvfølgelig ingenting å gjøre med utdannelse, språkproblemer eller at man har krav som ikke arbeidsgiveren kan imøtekomme.

Når minoritetsgupper henger ute om kvelden og varmer seg med bilbranner – er det vår feil. Fordi vi ikke gir dem nok fritidsklubber og hus med kjellerstue.

Når minoritetsgrupper er fattige og trangbodd – er det vår feil. Fordi vi ikke gir dem dobbelt så mye i sosialstønad og trygd når de sender halvparten til sine hjemland. Og ikke vil vite at også mange av oss nordmenn er fattige og trangbodd.

Når minoritetsgrupper blir rammet av corona – er det vår feil. Fordi ikke alle nyheter blir lest opp på alle de 200 språkene som florerer i blant dem. At vi har gitt dem gratis norsk-kurs må vi jo skjønne ikke holder. Og ikke ønsker de å lære språket heller da de har krav på å beholde sine særegenheter.

Når minoritetsgrupper føler seg krenket – er det vår feil. Kun fordi vi er nordmenn, fordi vi er hvite, fordi vi snakker norsk, kler oss norsk, oppfører oss norsk og, gud forby, forventer at de vi har åpnet vårt land for i det minste skal forsøke å leve som nordmenn i Norge.

Alt som skjer i deres liv – er vår feil. Alt som skjer i deres hjemland – er vår feil. Alt som før har skjedd i deres hjemland er våre forfedres feil og derfor også vår feil.

Våre politikere bøyer sine hoder i skam, og ber om forlatelse. Våre ungdommer bøyer sine hoder i ydmykhet, redsel og i respekt. Våre journalister trykker pressen varm om hvor rasistiske, høyreekstreme, nazistiske og fascistiske nordmenn er som nekter å legge seg langflat for det nye herrefolket i vårt land.

Side opp og side ned blir trykket om hvor jævlig minoriteten har det her i Norge. Og om at alt det gale de gjør og alt det gale som skjer:

ER VÅR FEIL!

Jeg har noe å si til denne minoritetsgruppen:

Forlat mitt land – om du ikke kan respektere vår måte å leve på.

Forlat mitt land – om du ikke vil respektere våre lover.

Forlat mitt land – om du ikke godtar krav som blir stilt til alle som bor i dette fantastiske, vakre, gavmilde landet.

Forlat mitt land – om du ikke kan takke for alt vi har gjort for dere og starte å leve som vi lever i Norge.

Ja, forlat mitt land – og ta din sytende klankultur med deg.

Jeg har fått NOK!


Dette innlegget ble først publisert på
www.ellenduebrynjulfsen.com.

Exit mobile version