Site icon Lykten

Åpent brev med spørsmål til FHI og regjeringen angående koronasituasjonen 13/9-2021

(Illustrasjonsbilde / Pixabay)

  1. Hva er formålet med å vaksinere 12-15 åringer? Ikke minst med tanke på denne publiserte studien https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.30.21262866v1 som viser at tenåringsgutter har 6 ganger høyere risiko for å få hjerteproblemer av vaksinen enn å bli innlagt på sykehus på grunn av Korona. Hvor mange under 30 år har blitt innlagt på sykehus eller dødd som følge av Covid-19 i Norge?
  2. Hvilken kost/nytte analyse ligger til grunn for å vaksinere 12-15 åringer?
  3. Må 12-15 åringer også ha 2 vaksine doser med «booster» hvert halvår?
  4. Når det går galt med noen som får vaksine både umiddelbart innen 2 uker samt senvirkninger innen 5 år. Har man krav på pasientskadeerstatning? Vil man prioriteres på noen måte? Med dette frykter jeg at hvis man blir syk vil helsevesenet kjempe mot deg og si at det ikke er sikkert at dette skyldtes vaksinen.
  5. Hva anser dere som dødelighetsrate i befolkningen for Covid-19 i forhold til vanlig influensa?
  6. Hva koster Covid-19 vaksinene? (Hele innkjøpskost delt på antall vaksiner) Og gjerne legg til andre interessante momenter.
  7. Har man fått garanti fra produsentene om at det ikke er feil med vaksinene? Som f.eks. fremmedlegemer som ikke skal være der? Det vil si hvis man blir syk på grunn av fremmedlegemer i vaksinen blir de økonomiske skadene dekket av produsent?
  8. Hva er FHI sin offisielle dødelighetsrate grunnet Covid-19 vaksine her i Norge? Samt betydelige mén som ikke har forsvunnet innen en viss tid?
  9. Har FHI/Regjeringen utført eller gitt midler til noen studier rundt Korona situasjonen? Gjerne en liste.
  10. Anser FHI at noen mennesker er naturlig immune mot Covid-19? Og evt. hvor mange prosent av befolkningen?
  11. Har FHI en standard behandlingsprosedyre for å helbrede personer som har fått påvist Covid-19?
  12. Nå er det endelig bevist at vaksinene ikke gir deg immunitet mot Covid-19. Er det andre vaksiner som vi gir i Norge som ikke gir immunitet mot det det vaksineres for?
  13. Når det skal gis Covid-19 vaksine. Hvem er ansvarlig? Er det sykepleier som gir sprøyten? Er det kommunelegen som gir tillatelse? Er det FHI direktøren som har godkjent? Hvis en av mine nærmeste dør på grunn av vaksinen og jeg vil ha en ansvarlig. Hvem er det?
  14. Har noen i FHI/Regjeringen som tar beslutninger rundt korona bestemmelser, økonomiske interesser eller bindinger som under normale omstendigheter ville gjort dem inhabile?
  15. Nå har vi mange forskjellige regler rundt koronasituasjonen og ikke minst ved reise. De som skal håndheve regler vet ikke engang alltid hva som er korrekt. Og mange ganger virker det ikke engang logisk. Regjeringen har klart feilet i sin håndtering av å administrere offentlig personell og regler. Hvem har vært ansvarlig for å finne på regler. Er det regjeringen eller FHI?

Håper på snarlig svar. Gjerne separat fra regjering og FHI.

Mvh
Reinert Skadsem – reinert.skadsem@hotmail.com
Bekymret far for tenåring som vil bli tilbudt vaksine.

Exit mobile version