Site icon Lykten

Bør Norge stoppe all ikke-vestlig innvandring i 10 år?

OSLO ER OVERBEFOLKET. (Foto: Lykten.no).

Det knaker i det norske samfunnet. Politiet fortviler over kriminaliteten. Politikerne pøser ut penger til integreringsprosjekter. Muslimer klager over diskriminering. Antirasister hyler ut om rasisme. Det mangler boliger. Og skoleplasser. Mange nordmenn begynner å få nok. Og rosinen i pølsa; Oslo vil bli en minoritetsby for nordmenn i løpet av 20 år. 

Hva med å trekke i bremsen og stoppe all ikke-vestlig innvandring i 10 år.

Altså ingen asylsøkere. Ingen flyktninger. Ingen gjenforening. Istedenfor bruker vi mer til bistand og hjelp i nærområdene. Vi kan sette av eksakte beløp vi ville brukt i Norge til de nærområdene der de behøves mest. Det betyr hjelp til skoler, sykehus og boliger i krigsherjede områder. Vi kan også sende soldater om nødvendig til disse områdene for å beskytte de som trenger det.

Da kan vi få ryddet opp i alle problemene vi nå sliter med i Norge. Boliger, arbeide, skoler, integrering, kriminalitet. Når vi har fått kontroll på alt så kan vi sette oss ned og se på hva som fungerte, hva som ikke fungerte og hva vi ønsker videre i samfunnet vårt. Kanskje det var bedre å hjelpe flyktningene i sine nærområder enn det var å hente dem opp hit.

For slik det fungerer nå så slipper vi inn mer vann enn vi klarer å øse ut. Og da drukner Norge.

Exit mobile version