Site icon Lykten

Bussjåfør skal ha revet ned reklame for Norgesdemokratene

(Skjermbilde / Norgesdemokratene / Facebook)

Det var den venstreorienterte Avisa Oslo som først la ut et politisk vinklet innlegg som en nyhetssak. Der ble en kommentar på konspirasjonsgruppa «Vi som foretrekker fakta», som publiserer en rekke ubekreftede påstander om samfunnsaktuelle temaer, trukket frem.

Eirik Kvale Stensland får komme med grove og løgnaktige påstander om det lovlig registrerte partiet Norgesdemokratene, som Avisa Oslo sette inn i overskriften. Dette nærmer seg nok PFU-anmeldelse av Avisa Oslo.

Ricardo Rivas, som påstås å være en bussfjåfør for Ruter, skriver på Facebook at han skal ha revet ned den lovlige reklamen. Dette samtidig som Rødts Sofia Rana oppfordrer til å gjøre nettopp dette. Sofia Rana ble nylig anmeldt til politiet for hærverk og angrep på en kvinnelig journalist utenfor Stortinget sist uke.

(Skjermbilde / Facebook)
(Skjermbilde / Facebook)

Norgesdemokratene har kommet med en kommentar på sin Facebook-side.

Får ikke støtte i sitt eget kommentarfelt

På X (Twitter) så var det mange som deltok i debatten. Langt de fleste er svært uenige med Rødt-politikeren Sofia Rana og den venstreekstreme legen Wasim Zahid, selv i deres egne tråder.

Rødt halvert etter skandalene

Vi kan jo bare legge inn denne som en kuriositet, der partiledere og politikere i partiet Rødt blir tatt for å stjele, trusler og voldelig angrep på journalister. Og naturlig nok får det konsekvenser politisk.

Exit mobile version