Site icon Lykten

DAGENS VIDEO: Innvandrere stjeler kofferter fra turistbuss – mens den kjører!

(Videoene finner du under teksten)

Frankrike lever i to verdener. En der venstresiden hyller flerkulturen og landets idrettsprestasjoner – hvor det er en stor overvekt av ikke-etniske franskmenn innen fotball, håndball, basket og friidrett som gjør det godt på idrettsbanene.

Samtidig opplever landet en svært segregert hverdag hvor hærverk, ghettofisering, ran, mishandling, voldtekter og drap belemrer etniske franskmenn. Det er ikke uvanlig at man opplever dages- eller ukeslange opptøyer, bilbranner, angrep på ordensmakten og nedbrenning av butikker og bygninger.

Etter at Frankrike vant fotball-VM oppsto det massive opptøyer i blant annet Paris, der biler ble dyttet på taket og antent, butikker ble tømt for varer og vinduer i sentrum ble knust. Søppelcontainere ble dratt ut i gatene og antent. Det så ut som en krigssone.

Men laget vant fotball-VM, så da ble landet hyllet av venstreorienterte media som en «seier for det flerkulturelle samfunnet».

I denne korte videoen kan vi se hvordan mennesker raner en turistbuss for kofferter og bagasje – mens den kjører på veien! Det gir et innblikk i villskapen og den totale mangelen på respekt for lov og orden.

Samtidig er feiringen over VM-sølvet i det monokulturelle og kristne Kroatia av en helt annen art. De vant kanskje ikke VM – men de vant kampen om sivilisasjonen.

Exit mobile version