Site icon Lykten

Danske patrioter kuppet islamistmarkering – hylles i sosiale medier

(Foto: identitaer.dk)

Document skriver:

«Aktivister fra Generation Identitær (GI) demonstrerte lørdag 16. januar mot en gruppe islamister som de siste ukene har inntatt Rådhusplassen i København, med blant annet høytlesning fra koranen.

Rådhusplassen i København skal ifølge GI ha vært sperret av en mur med plakater med propaganda for islam. Det ble delt ut sjokolade og koraner. En imam resiterte fra koranen, noe som ble formidlet via kraftige høytalere. Dette er uakseptabelt, mener Generation Identitær Danmark.»

Les også: Møt Europas mest vellykkede patriotiske ungdomsbevegelse

I kommentarfeltet er reaksjonene stort sett positive:

«Generation Identitær protesterer mot islamiseringen av Danmark på en synlig men fredelig måte. Voldsbruken er det deres fiender som har stått for når disse har angrepet medlemmer av Generation Identitær. Demonstrasjonene mot islamisering førte til at Generation Identitær ble kastet ut fra facebook.»

«Alle tomler opp for de modige dansker. Det er sin egen fremtid de må slåss for grunnet fedrenes, og ikke minst mødrenes, ufattelige dårskap. Men sånne peaceful protesters får aldri noen positiv oppmerksomhet i de reaksjonære mediene. Trist som faen.»

Les også: Generasjon Identitet i Danmark kapret Amnesty Internationals markering

hjemmesiden til GI Danmark kan man lese:

«Denne lørdag fik de ikke lov til at stå der alene, da vi mødte op med banner og megafon for at vise vores modstand mod dette islamiske forsøg på at indtage Københavns mest ikoniske plads. Det hører ikke hjemme, hverken i Danmark eller i Europa. Send islamisterne hjem!

Generation Identitær finder det komplet uacceptabelt, at islamister uge efter uge indtager vores offentlige rum, og spærrer Københavns største plads af. Derfor mødt vi i dag op for at vise vores modstand med den tiltagende islamisering af Europa.

Islamisterne begyndte at råbe i deres højtalere, at de ville overtage Europa, at der var 350.000 muslimer i Danmark, og at Europa er deres. Der bliver på ingen måde lagt skjul på deres dagsorden – at underlægge sig Europa.»

Får mye støtte

Saken er delt på Facebook-siden til Selvstendighetspartiet, som uttrykker støtte til aksjonen. Også FrPs for folk flest har delt saken.

Aksjonen får også oppmerksomhet på Twitter:

Delt over 1000 ganger

Morten Henriksen sitter i Folketinget for Dansk Folkeparti og skryter av aksjonen på sin Facebook-side. Innlegget er i skrivende stund delt over 1100 ganger, og antall kommentarer har passert 700.

Henriksen og de unge patriotene får massiv støtte i kommentarfeltet, her er noen eksempler:

Danmark var et dejligt land.

Jamen hvis det er islamister, så bør de vel ikke rejse til et kristent land. Det kan da kun skabe gnidninger i befolkningen.

Gad vide om Mette Forræderiksen snart får fingeren ud af røven og tager sig af sit eget folk…..

Hvem har givet ISLAMISTERNE lov til at indtage Rådhuspladsen igen igen.

Andre peker på hvordan islamistene bryter smittevernsreglene.

Hvad med om Kirkegængerne i København åbnede for Gudstjeneste på Rådhuspladsen, se det kunne være interessant, også at se hvordan ordensmagten vil reagere.

Ikke så mærkelig smitten spredes.

Les også: Patriotisk ungdomsorganisasjon i Danmark har markert seg sterkt i 2020 med mange spektakulære og vellykkede aksjoner

I bund og grund handler det vel om det uansvarlige i at forsamles. Ikke om det er lovligt at afholde en anmeldt demonstration, uanset formålet!

At udsætte sig selv og andre for smittefare er jo dybt godnat. I min optik, totalt uansvarligt uanset etnicitet, holdninger eller formål.

Exit mobile version