Site icon Lykten

DEBATT: NRK, den gamle karen og fingeren

Frihet, ytringsfrihet, demokrati. Fine ord. Viktige ord.

Men for NRK og deres haleheng av sosiale nettkrigere og venstreekstremister så er bildet noe fantastisk og hylles unisont av forfattere og rappere som NRK ukritisk videreformidler.

Selv en påstand om at SIAN er nazister legges ut. Enda alle vet at SIAN er en Israel-vennlig organisasjon. Alt er lov hos NRK.

Så la oss ta et steg tilbake og se på bildet.

Det vi ser er total ytringsfrihet. En gruppe personer demonstrerer mot en satanisk ideologi, med massemord, æresdrap, omskjæring av barn og dødsstraff for frafall. Man ønsker ikke dette i Norge, mener personene bak SIAN.

Den 76-årige mannen på bildet er gammel nok til å forstå både krigen og huske den etterfølgende kalde krigen og revolusjonen i Iran. Det bør gi ham grunnlag for å forstå hva som skjer i dag

Men fingeren han gir er også frihet. Frihet til å mene hva man vil. Frihet til å være dum. Frihet til være historieløs. Det er en viktig frihet.

For i et samfunn som muslimene ønsker ville denne mannen vært bak lås og slå og avventet dødsstraff. Kanskje pisking hvis han var heldig.

I NRK og venstreekstremistenes samfunn ville han ikke fått lov til å ytre seg. Sannsynligvis ville et besøk i nærmeste politikjeller og deretter arbeidsleir være skjebnen. Litt tortur hører med i kommunistenes oppdragelse til de som ikke følger linjen.

Heldigvis er både SIAN og den gamle mannen i Norge. Et Norge vi har kjempet hardt for å skape. Et Norge våre forfedre har slitt, blødd og dødd for.

Så der NRK og venstreekstremistene hyller mannen, så skjønner de ikke HVORFOR de hyller ham. For i deres ideelle verden ville en slik handling endt ille for de involverte.

Så la SIAN få stå på torget og benytte seg av sin ytringsfrihet. Kall dem nazister, selv om man vet man lyver. La den gamle mannen få vise fingeren og skryte av sin uvitenhet i avisa etterpå.

Og la NRK få hetse, håne og bedrive subjektiv politikk i sin nyhetsdekning.

Det viser at vi ennå har et demokrati å ta vare på.

Exit mobile version