Site icon Lykten

Demokratene i Norges partileder: «Islam er en farlig og undertrykkende religion»

(Pixabay)

Nå må det norske folket våkne. Viste du at det faktisk finnes grunnleggende ritualer i islam som ikke er diskuterbare engang, for eksempel når det gjelder frihet og kvinnerettigheter. Og hatet mot demokrati, frihet, likestilling, og fordommene mot lesbiske og homofile, finnes blant det store flertallet av såkalt moderate muslimer.

Bare så det er sagt: Demokratene vil stoppe migrasjonen fra islamske kulturer. Islam i henhold til orginal-kildene koranen og sunna, er ikke forenelig med et åpent vestlig demokrati, med respekt for ytrings -og trosfriheten. Den demografiske konsekvensen av islamsk innvandring er enorme, se bare på fremveksten i Norge og Vesten av parallell-samfunn som ikke gjør verden bedre – tvert imot.

Jeg har i hele mitt voksne liv lurt mye på hva det kommer av at politikere på den norske venstresiden, som har kjempet frem likestilling og rettigheter for homofile, mener at diskriminering av kvinner og homofile er greit nok så lenge den utføres av muslimer.

Vår partileder, Makvan Kasheikal, glemmer heller aldri da en av hans onkler, som ha var veldig glad i, ble torturert i hjel i et av prestestyrets grusomme fengsler i Iran. Det er derfor ikke uten grunn til at Makvan Kasheikal, som har mistet flere andre familiemedlemmer i kampen mot islamiseringen alltid sier: Norge først!

Exit mobile version