Site icon Lykten

Demokratene med ny partileder

Demokratene har i dag sendt ut en epost der man forteller om sitt digitale landsmøte der avstemninger og samtaler har ført til en omrokkering av partileder og andre viktige posisjoner i partiet. Den tidligere partilederen, Makvan Kasheikal og politisk nestleder, Vidar Kleppe, fortsetter med partiet som styremedlemmer.

NY PARTILEDER FOR DEMOKRATENE: GEIR UGLAND JACOBSEN. (Skjermbilde / Youtube).

I dag har Demokratene avholdt sitt digitale landsmøte, og det ble et intenst møte med friske diskusjoner og flere avstemninger om posisjoner. På møtet ble imidlertid Geir Ugland Jacobsen valgt til ny partileder, og Kent Andersen som ny Politisk Nestleder, etter at Makvan Kasheikal og Vidar Kleppe stilte sine posisjoner til disposisjon. 

Dette innebærer imidlertid ikke at den «gamle» ledelsen kaster kortene og forsvinner ut av partiet. Vidar og Makvan sitter fortsatt i sentralstyret, og representerer verdifull kompetanse som vil sikre at partiet fortsatt holder kursen, og blir til å kjenne igjen. Demokratene fornyer seg, men bevarer arven, så vi ikke mister oss selv, slik mange andre partier har gjort.  

Sammen vil det nye styret sørge for en helt ny giv, full fart mot valget, og vil fortsette jobben med å bygge organisasjonen så fort det overhodet er mulig, men det er ekstremsport å forandre et lokalparti til et riksparti på under et år. 

Alle i styret og ArbeidsUtvalget har jobbet som gale med å få på plass de mest grunnleggende funksjoner. Når man har begrensede ressurser og jobber på dugnad, må man prioritere og gjøre det viktigste først. Det har dessverre gått ut over både kommunikasjon og politikk, og det kan vi bare beklage. 

Vi har fortsatt begrensede ressurser og jobber på dugnad, men styret styrker seg betydelig med ny Org. Nest. Mange av dere har allerede snakket med Ina K Thoresen fra Valgkamputvalget. Hun er utdannet grafiker, bakgrunn fra reklamebransjen og redaksjoner, og har lang erfaring i organisatorisk arbeid. Dessuten er hun trebarnsmor, og vant til å holde styr på ting. 

Alt i alt har styret fått en god, bred og kompetent sammensetning. Nå håper vi alle samler seg bak det, for fra nå finnes det bare EN førsteprioritet: Å skaffe flere og flere velgere. Alt annet enn å samle velgere kan vente, for uten velgere, er det vi gjør meningsløst.  Å miste sperregrensen fordi vi mangler 2000 stemmer, fordi vi holdt på med noe mindre viktig, vil være en tragedie. 

Valgkamp er et lagarbeid og en individuell idrett:  Vi jobber som lag for de store linjene. Og hver og en jobber individuelt lokalt. På nettet kan du drive valgkamp hele døgnet fra godstolen. Skriv til lokalavisen. Levere flyers i postkassene. Stå på stand med lokallaget. Bruk valgportalen www.fornuft.org, og del, del, DEL, for politikken vår selger seg selv. Det er bare et spørsmål om å bli hørt og sett. 

Bli med på bølgen!
Hilsen Sentralstyret. 

Partileder: Geir Ugland Jacobsen
Politisk Nestleder: Kent Andersen
OrgNest: Ina K Thoresen
Sekretær: Terje Larsen
Kasserer: Tor Andre Hopen
Studieleder: Tove Merethe Johansen 

Styremedlemmer:
Makvan Kasheikal
Vidar Kleppe
Grethe Hansen

Vara:
Vidar Heggen
Lene Jakobsen
Kjell Arne Thomassen
Harald Johansson 

Exit mobile version