Site icon Lykten

«Derfor raser svarte amerikanere» – et tilsvar til NRKs Urix-propaganda

Kjære propagandasentral på Marienlyst.

Jeg ventet på at NRK skulle kjøre sine første saker om opptøyene i USA, der man forklarte og unnskyldte det som fant sted i Minnesota. Og det tok ikke en time engang før NRK var ute med sin sak. Journalistene Heidi Taksdal Skjeseth og Kristian Aanensen, brukte alle sine manglende sjelsevner til å kjøre knallhard marxistisk og venstreekstrem logikk rundt det som nå skjer i den «norske» delstaten.

Les og se vår fyldige dekning her: VIDEO: Opptøyer i det flerkulturelle USA – afroamerikanere brenner ned sin egen by

Og NRKs journalister besto sin sosialistiske eksamen med glans. Her var det omskrivninger av virkeligheten, misbruk av fakta, kilder med venstreekstrem bakgrunn og løgnfulle konklusjoner som perler på en snor. En leser med genuin virkelighetorientering kunne ikke blitt mer surrete i hodet enn om man kjørte den største berg og dalbanen et helt døgn etter å ha lest ferdig NRK Urix’ artikkel.

NRKs kilde, ProPublica, er en venstreorientert tenketank som ligner på SPLC (Southern Poverty Law Center) i form og farge og er blant annet sponset av George Soros. Soros har blitt avslørt i å finansielt støtte Black Lives Matter. Her er det mye av bukken og havresekken, som det heter. Tenketankes publiseringer blir også mye brukt av venstreekstreme og radikale nettsider som Politico, New York Times, Washington Post og Daily Beast. Og nå altså av NRK. 

Det er alt annet enn godkjent.

At en arrestant dør under eller etter pågripelse skal ikke skje. Noensinne. Og hvis en politimann har brutt reglene og lovverket for pågripelse – og dette ender opp i drap på den pågrepne, så vil politimannen måtte stå til rette for dette. Dette sagt, så har reaksjonene og medias politiske vinkling på denne saken vært hinsides all fornuft. Det er klart at man ønsker å politisere og skape opprør i samfunnet – og dette er like farlig som en politimanns maktmisbruk mot en arrestant.

Jeg fortsetter.

Det har kommet ut at den avdøde afroamerikanske Floyd George hadde et langt rulleblad for blant annet væpnet ran, narkotika og tyveri. Han hadde blant annet under et hjemmeran puttet en pistol mot magen på en kvinne.

Men la meg ta hovedpunktene til NRKs artikkel:

Har vi glemt noe?

Åja, Hvite mennesker, selv antirasister og gode sosialemokrater har et virus i seg. Hilsen CNN.

Ok la oss ta den raskt punkt for punkt.

Sorte mennesker er ikke utrygge i USA. Annet enn i sine egne nabolag. De klart fleste mørkhudede som blir drept i USA, blir drept av andre mørkhudede. Og vi snakker i 90 prosent-området.

Flere hvite mennesker blir drept av politiet enn mørkhudede. Men NRK velger å single ut «unge sorte» som svært utsatt for å bli drept av politiet. Uten å nevne kriminalitetsstatistikken som fører til disse tallene.

Number of people shot to death by the police in the United States from 2017 to 2020, by race

NRK bruker sine kilder for sitt tallmateriale. Jeg bruker mine kilder for mitt tallmateriale. Hvem bestemmer hvem som har «rett» kilde og «riktige» tall? Sannheten ligger der ute, men NRK har bevisst brukt venstreorienterte kilder og tallmateriale i sin sak. Og de har milliarder av kroner i ryggen i støtte og samarbeid med «faktasjekkere», som også de er venstreorienterte. Søker man på tallmaterialer og statistikk om raserelatert kriminalitet så vil man på Google raskt oppdage at de første 10-20 sidene omtrent kun lenker til venstreorienterte kilder som Vox, PBS, The Atlantic, Washington Post, MTV, Vice, CNN og flere. Det blir vanskelig å finne sannheten når venstresiden har tatt kontroll over det offentlige ordskiftet og i tillegg har makt til å undretrykke og fjerne de som sier dem i mot. 

Den uskyldige Michael Brown

NRKs artikkel nevner også flere afroamerikanske ofre for politivold. En av dem var Michael Brown som ble skutt og drept av en hvit politimann i 2014. Det de glemmer å inkludere er at Brown var et gjengmedlem som angrep politimannen da han ble skutt. Politimannen var halvparten så stor som Brown og fryktet for sitt liv, da Brown etter å ha gått etter politimannens våpen «løp» mot ham med hodet ned som i et amerikansk fotball-angrep.

Les også: Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

Ifølge NRK var det afroamerikanske gjengmedlemmet Michael Brown offer for rasistisk hvit politivold. De glemmer å inkludere hans kriminelle løpebane, blant annet at han da han ble stoppet akkurat hadde ranet en kiosk og truet den ansatte. Men pytt, pytt, det passer jo ikke inn i NRKs journalistiske ideologi.

Politimannen hadde brudd på øyehulen etter at Michael Brown angrep ham. Brown forsøkte også å ta tjenestevåpenet fra politimannen.

Les også: Media lyver og lyver… sannheten om «joggeren» i USA

Og for å sementere de falske nyhetene så kjører NRK på med intervju hvor man uten blygsel påstår at politiets pågripelse var rasistisk motivert. Dette er ren og skjær politisk propaganda.

Les også: Afroamerikanere skyter hverandre i hjel i USA – NRK bryr seg ikke

Så. La oss ta for oss endel videoer som har kommet ut.

Først ut må vi kjøre på denne. Denne viser ganske klart hvordan falske nyheter fungerer.

Og her kan vi se at det nok ikke blir noen regnbueparade av noen form, så lenge venstresiden stadig kaster bensin på flammene og lyver om ulikhetene i samfunnet vårt.

Les også: «Skyt de hvite menneskene, skyt de hvite menneskene!»

Og mørkhudede vandaliserer og stjeler fra andre mørkhudede. Som beviser at dette kun er ren og skjær vandalisme og ødeleggelse basert på hat og uoppdragenhet.

Og til slutt. I den samme delstaten ble en hvit mor skutt og drept av en mørkhudet politimann. Ingen demonstrasjoner. Ingen opptøyer. Ingen artikler i NRK eller andre vestlige massemedier om mørkhudet rasisme og overrepresentasjon ved mord mot hvite. Selv om altså statistikken fra FBI understøtter dette.

Les også: Hvorfor skjuler norske medier informasjon om drapet på Justine Damond?

Konklusjon?

NRK har en klar agenda. Deres journalister er nøye plukket ut og deres kilder likeså. De følger opp med radio- og TV-reportasjer der det samme narrativet bankes inn hos seeren. Rasisme er et stort problem. Hvite mennesker er onde og rasistiske. Politiet er spesielt onde og rasistiske. Og når mørkhudede raserer og brenner ned hele bydeler, samt angriper og dreper – så er det legitimt og akseptabelt. Forståelig. 

Dette er kulturmarxisme 101. De ønsker vold og kaos. De ønsker et samfunn i flammer.

Exit mobile version